The Morning Show: Η δεύτερη σεζόν έρχεται και επιφυλάσσει νέες κόντρες για τις Jennifer Aniston και Reese Witherspoon

25.08.2021
The Morning Show: Η δεύτερη σεζόν έρχεται και επιφυλάσσει νέες κόντρες για τις Jennifer Aniston και Reese Witherspoon
H δεύτερη σεζόν του Τhe Morning Show έρχεται σύντομα στο Apple TV+ και οι fans είναι ενθουσιασμένοι που θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι τους επιφυλάσσει η σειρά για τη συνέχεια. Παρακάτω είναι οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένου του νέου τρέιλερ.

Με πρωταγωνιστές τoυς Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Steve Carell, το The Morning Show ξεκίνησε ως μια δραματική σειρά με θέμα μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ενός μεγάλου αμερικανικού καναλιού.

H Alex Levy (Aniston) και ο Mitch Kessler (Carell) είναι το δίδυμο των κεντρικών παρουσιαστών στο δημοφιλές The Morning Show, οι οποίοι ξαφνικά τα σπάνε μεταξύ τους όταν ο Kessler κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από εργαζόμενες στο κανάλι τους, UBA.

Καθώς η εκπομπή αναζητούσε μανιωδώς έναν αντικαταστάτη, εμφανίζεται ξαφνικά η Bradley Jackson (Witherspoon), η οποία γίνεται η νέα συμπαρουσιάστρια της Levy.

Παρόλο που η σειρά ξεκινά με την ιστορία δύο γυναικών που τις βάζουν βιαστικά μαζί ως άσπονδες φίλες προκειμένου να προσπαθήσουν να κρατήσουν τα νούμερα τηλεθέασης του The Morning Show, σύντομα γίνεται μια πολύ πιο περίπλοκη αφήγηση για το ποια έχει δύναμη πίσω από τα παρασκήνια και ποια μπορεί να αμυνθεί και να πάρει πάνω της το παιχνίδι.

Άγριες Μέλισσες: Ο τρόμος σκεπάζει το Διαφάνι - Παγωμένοι οι ήρωες στο νέο τρέιλερ του 3ου κύκλου

Τα στελέχη του Apple TV+ πίστευαν στο The Morning Show πολύ πριν το ντεμπούτο του τον Νοέμβριο του 2019. Ως εκ τούτου, η εταιρεία έδωσε το πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν, ήδη πριν από το ντεμπούτο της πρώτης σεζόν. Δυστυχώς, λόγω του προγραμματισμού, το The Morning Show δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί πλήρως αυτή την πρόωρη ανανέωση και δεν ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας σεζόν στις αρχές Μαρτίου του 2020, καθώς συνέπεσε με την πανδημία οπότε και καθυστέρησε.

Αλλά η σειρά είναι πλέον σε καλό δρόμο αφού το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου. Η πλοκή της νέα σεζόν φαίνεται να ξεκινά λίγο μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, εκεί όπου η Alex και η Bradley αντιμετωπίζουν τις συνέπειες από την επιλογή τους να δημοσιοποιήσουν τον καθιερωμένο σεξισμό που υπάρχει στον εργασιακό χώρο και τη βιομηχανία της τηλεόρασης.

Reese Witherspoon: Το tip της για το τέλειο σώμα τώρα το καλοκαίρι είναι μια σκέτη έμπνευση!

Το επίσημο τρέιλερ του The Morning Show κυκλοφόρησε στις 23 Αυγούστου, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα της σειράς τον Σεπτέμβριο. Το νέο βίντεο δίνει μια γεύση για το πώς χειρίστηκε το UBA τα γεγονότα από την αρχή του 2020, με την αποχώρηση της Alex Levy στο τέλος της πρώτης σεζόν, μέχρι τη στιγμή που ξεσπάει η πανδημία του κορονοϊού τον Μάρτιο.

Εν τω μεταξύ, ο θόρυβος από την απομάκρυνση του Mitch συνεχίζει να αντηχεί, καθώς η πολιτική του UBA περιστρέφεται πλέον όχι μόνο στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις γυναίκες υπαλλήλους του, αλλά και τους έγχρωμους που εργάζονται επίσης εκεί. Τα στελέχη της UBA πρέπει να προετοιμαστούν. Η ιστορία μόλις ξεκίνησε.

Η δεύτερη σεζόν του Τhe Morning Show θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Apple TV+.