«Άγριες Μέλισσες»: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μιλά για τον ρόλο του στον Γ' κύκλο της σειράς

31.08.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μιλά για τον ρόλο του στον Γ' κύκλο της σειράς
Ακόμη ένα νέο πρόσωπο φτάνει στο Διαφάνι και, όπως φαίνεται, θα έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ασημίνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του φετινού, τρίτου κύκλου της σειράς "Άγριες Μέλισσες" έχει αρχίσει. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που έχει επικαλεστεί η εφημερίδα Espresso τα νέα επεισόδια ξεκινούν τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μαζί με τους παλιούς πρωταγωνιστές θα δούμε και νεότερους, για τους οποίους, όμως, οι πληροφορίες έρχονται λιγοστές.

Τον Αιμίλιο Χειλάκη που έρχεται ως Ακύλλας Μεγαρίτης τον έχουμε δει κιόλας σε ένα σύντομο πέρασμα στο τέλος του προηγούμενου κύκλου.

Σήμερα επιβεβαιώνεται δια στόματος του ιδίου η ένταξη στο καστ του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο tetragwno.gr και την Ειρήνη Δρίβα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τον ρόλο που θα ερμηνεύσει στη σειρά, ρόλος που θα σημάνει και την επιστροφή του στη μικρή οθόνη ύστερα από χρόνια.

«Μετά από πολύ καιρό επιστρέφετε στην μικρή οθόνη και σε μια παραγωγή που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Ποιος θα είναι ο ρόλος σας στις "Άγριες Μέλισσες";», ρώτησε η δημοσιογράφος για να πάρει την εξής απάντηση:

Ο ρόλος μου είναι ο Πέτρος Ιορδανίδης, εκδότης μιας εφημερίδας της Θεσσαλίας, ο οποίος με έναν τρόπο θα εμπλακεί σε όλο αυτό που λέγεται αντίσταση στα χρόνια της χούντας. Επίσης, με κάποιον τρόπο θα συσχετιστεί με την Ασημίνα και η ιστορία του θα γίνει και ιστορία τους. Μέσα από εκείνην τον συναντούμε και επηρεάζεται και η δική του η ζωή και η δική της κι όλο αυτό στο σκοτεινό περιβάλλον της επταετίας.

Ενα αναμομή λοιπόν.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι μπορεί να έρθει πιο κοντά με την Ασημίνα στη σειρά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, όμως στην προσωπική του ζωή είναι ζευγάρι με τη δημοφιλή μουσικό και τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου με την οποία συνεργάζονται και επαγγελματικά [φωτό κάτω]