«Άγριες Μέλισσες»: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα και η δημόσια πρόταση γάμου του Γιώργου Σουξέ

09.09.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα και η δημόσια πρόταση γάμου του Γιώργου Σουξέ
Έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021. Ξεκινά ο Γ' Κύκλος της σειράς "Άγριες Μέλισσες" και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και επίσημα: 17 και σήμερα!

Ακριβώς έναν χρόνο αργότερα, λοιπόν, δηλαδή στις 27 Σεπτεμβρίου του 2022, ο Γιώργος Σουξές θα παντρευτεί την αγαπημένη του, η οποία μάλλον έμαθε τα νέα μέσα από την τηλεόραση, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Και εξηγούμε:

Σήμερα το πρωί ο συμπαθής ηθοποιός που ερμηνεύει τον ρόλο του Ενωμοτάρχη Βασίλη Προύσαλη στη σειρά, μίλησε στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη γυναίκα της ζωής του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Προύσαλης χιονάνθρωπος είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις σήμερα

«Η σύντροφος μου, Νικόλ είναι η γυναίκα που περίμενα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα, με αγαπάει πολύ, την αγαπάω και εγώ πολύ και νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλά. Το ενδεχόμενο του γάμου είναι η αλήθεια πως δεν το σκεφτόμουν. Εάν και εκείνη θα το ήθελε, ναι, θα το κάναμε», είπε και δε δίστασε να της κάνει μια πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα, όπως τον προκάλεσε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Νομίζω ότι 27 Αυγούστου του 2022 είναι μια καλή ημέρα. Αρκεί, βέβαια, να πει και εκείνη το ναι. Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι καλή»!, είπε στο τέλος. Για να δούμε!