Ελένη Μενεγάκη: Αυτά ήταν τα πρώτα της λόγια κατά τη Megaλη επιστροφή της στην τηλεόραση [video]

13.09.2021
Ελένη Μενεγάκη: Αυτά ήταν τα πρώτα της λόγια κατά τη Megaλη επιστροφή της στην τηλεόραση [video]
Η στιγμή που περίμεναν οι απανταχού θαυμαστές της ελληνίδας παρουσιάστριας έφτασε.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή, με τη φωνή της κουμπάρας μου από κάτω γιατί όλες αυτές τις στιγμές μας, τις έντονες, τις σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής τις έχω συνδυάσει μαζί της. Μαζί της θα είμαστε και σήμερα, φυσικά», ξεκίνησε το καλωσόρισμά της η Ελένη Μενεγάκη, προαναγγέλοντας την άφιξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στο πλατο (επίσημα, δηλαδή, γιατί ανεπίσημα ήταν γνωστό ήδη)

«Πέντε μήνες ετοιμάζουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή εδώ τη στιγμή. Και τώρα που έφτασε, δεν ξέρω τι να σας πω!» συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη, που, όμως συνέχισε να μιλά επί 6 λεπτά τελικά, εκπλήσσοντας ακόμη και την ίδια.

Συνέχισε λέγοντας πόσο της έλειψε ο κόσμος της, τονίζοντας ότι αυτό δεν είναι κάτι που λέει για να πει... «Εγώ δεν μιλάω έτσι, ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν σταμάτησε να υπογραμμίζει την υπέροχη συνεργασία που έχει με το Mega και τους ανθρώπους του.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι ξανά μαζί σας. Χαίρομαι πολύ που είμαι κι εγώ στο Mega το καλό», την ακούσαμε να λέει ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε καλή αρχή σε όλες τις εκπομπές και υποδέχτηκε την ομάδα της με πολλή αγάπη.

Αμέσως μετά, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Γιάννη Μούτσο, με αγάπη προσωπικά σχόλια..