Άγριες Μέλισσες - Γ' Κύκλος: Η νέα γυναίκα στη ζωή του Κωνσταντή θα τον βάλει σε μεγάλο κίνδυνο [video]

14.09.2021
Άγριες Μέλισσες - Γ' Κύκλος: Η νέα γυναίκα στη ζωή του Κωνσταντή θα τον βάλει σε μεγάλο κίνδυνο [video]
Μόλις κυκλοφόρησε ολόκληρο το trailer για τον Γ' κύκλο της αγαπημένης σειράς του ANT1 και οι αποκαλύψεις προκαλούν μεγάλη ταραχή.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της φετινής σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες" συνεχίζεται μέχρι τις 27 Σεπτεμβίου που θα δούμε το πρώτο της επεισόδιο.

Έχουμε διαβάσει πολλά τόσο για την πλοκή όσο και για τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στο καστ, όμως στο trailer που είδαμε ολοκληρωμένο μόλις πριν από λίγη ώρα, ξεχωρίσαμε κάτι για το οποίο δεν είχαμε ακούσει τίποτα και αφορά στον Κωνσταντή και το νέο πρόσωπο στη ζωή του.

Μετά τον χωρισμό του από τη Δρόσω, ο Κωνσταντής, μαθαίνουμε ότι μετακομίζει μόνιμα στη Λάρισα με τον Νικηφόρο και οι δυο τους ανοίγουν μια μπουάτ, όπου θα εξελιχθούν πολλά και διάφορα τον επόμενο καιρό.

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η σχέση Κωνσταντή και Νικηφόρου στον 3ο κύκλο και η μπουάτ στη Λάρισα

Λέγεται ότι ο Κωνσταντής θα γίνει αλκοολικός όμως εδώ θα ασχοληθούμε με μια γυναίκα που θα τον διεκδικήσει και, σύμφωνα με τα spoilers, θα τον θέσει σε πολύ σοβαρό κίνδυνο.

Ιδού το trailer όπου αποκαλύπτονται κι άλλα μυστικά και στη συνέχεια η εξήγηση:

Ξεκινώντας από το ύποπτο φιλί του Κωνσταντή, εξηγούμε ότι η γυναίκα που είδαμε να φιλά ήταν η Ζωή Μεγαρίτη, σύζυγος του Ακύλα.

Ποια είναι η σύζυγος του Ακύλα;

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι η σύζυγος του Ακύλα. Μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του. Ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν την βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της. Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας, θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς…

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Ακύλας Μεγαρίτης δεν έρχεται μόνος του στο Διαφάνι - Ξέρεις ποια θα είναι η σύζυγός του;

Αναμένουμε νεότερα λοιπόν και επιστρέφοντας στο trailer βλέπουμε τη συνάντηση της Ελένης με τον πρώην αρραβωνιαστικό της (Ναι, η Ελένη υπήρξε αρραβωνιασμένη ξανά, με τον Νίκο Κουρή να ενσαρκώνει τον "πρώην" της), τον Λάμπρος να κρύβεται από το καθεστώς και τον Μελέτη να αρραβωνιάζεται και πάλι με προβλήματα όμως.

Εν αναμονή λοιπόν!