Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το GNTM

20.09.2021
Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το GNTM
Όσα αποκάλυψε στο περιοδικό GALA

Και ενώ τους τελευταίους μήνες το κοινό περίμενε με ανυπομονησία το νέο κύκλο του GNTM, πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκε από το πουθενά πως η Βίκυ Καγιά δεν θα πάρει μέρος στη νέα σεζόν του δημοφιλούς reality. Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση είχε αναφερθεί πως το επιτυχημένο μοντέλο θα παρουσιάζει το Dancing with the stars.

GNTM: Ο τσιγγάνος που χόρεψε τσιφτετέλι, ο γοητευτικός αγρότης που δίχασε και η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της

Τώρα, η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μην συνεχίσει με το GNTM. "Υπήρξε η πρόταση για το 'Dancing with the Stars' και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό. Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση του DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά. Είναι ένα νέο challenge. Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα απόφαση την προηγούμενη άνοιξη. Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα. Το πένθησα πολύ", είπε η ίδια.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Ποια είναι η νέα κριτής του GNTM;

Για αρκετό καιρό, και όσο η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελούσαν μέρος της κριτικής επιπροπής του GNTM, είχε φημολογηθεί έντονα η κόντρα που λεγόταν πως είχαν. Ωστόσο, και οι δυο με δηλώσεις τους έχουν διαψεύσει τις φήμες αυτές. "Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και άλλων 2 εν δυνάμει, 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος στα 28 αυτά χρόνια να έχει πει ότι έχουμε κοντραριστεί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο πέρα από αυτό που σας έχω πει από την καρδιά μου", είχε πει η Βίκυ Καγιά.