GNTM: Το concept με κοινωνικό περιεχόμενο και η αποχώρηση που ήρθε από... αλλού [video]

13.10.2021
GNTM: Το concept με κοινωνικό περιεχόμενο και η αποχώρηση που ήρθε από... αλλού [video]
16 πλέον οι διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι μόδας του Star αλλά η διαδικασία αποχώρησης είχε μία ανατροπή.

Στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo, τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν για μία αφίσα με κοινωνικό μήνυμα, σε δύο ομάδες. Με διαδοχικές πόζες που προέρχονται από διαφορετικά συναισθήματα όπως αυτά του φόβου και της λύτρωσης, έπρεπε να σχηματίζουν ένα «ανθρώπινο κύμα».

Ο Αποστόλης Κουκουσάς πίσω από την κάμερα και η Νάσια Μάτσα στο πλευρό της Ζεν, του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα να καθοδηγούν τα παιδιά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αγνώριστη σε πασαρέλα πριν από πολλά χρόνια! [Video]

Η οικειοθελής αποχώρηση

Λίγο πριν από τη φωτογράφηση η Μελίνα ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την απόφασή της να αποχωρήσει. Η νεαρή κοπέλα βιώνει συχνά κρίσεις πανικού και τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πολύ καλά -το επιβεβαίωσαν και φίλοι της μέσα στο σπίιτ- και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.

"Θα σας παρακολουθώ λεπτό προς λεπτό από έξω", είπε συγκινημένη στους υπόλοιπους παίκτες πριν τους αποχαιρετήσει οριστικά, η Μελίνα.

Η φωτογράφηση

Τα μοντέλα χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και εκφράζοντας το καθένα διαφορετικά συναισθήματα δημιούργησαν δυο κύματα με τις διαδοχικές πόζες τους.

Τη δουλειά τελικά πήρε η ομάδα της Ειρήνης ενώ την καλύτερη πόζα είχε ο Στυλιανός με τον Γιάννη "φιναλίστ". Ιδού τι είπαν οι δυο τους στις κάμερες.

Όσο για την αποχώρηση; Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε πως λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έκαναν όλα τα παιδιά και λόγω της φύσεως του concept αυτού (και λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Μελίνας, λέμε εμείς!)... μένουν όλοι για την επόμενη δοκιμασία!

Βίκυ Κουλιανού: Το πρόβλημα υγείας που της άφησε ένας ρόλος, το Survivor και η Φάρμα

Το επόμενο επεισόδιο

Την ερχόμενη Δευτέρα τα 16 επίδοξα μοντέλα θα διαγωνιστούν στην πασαρέλα. Η Βίκυ Κουλιανού θα τους παραδώσει μαθήματα και ο Στέλιος Κουδουνάρης σχεδιάζει ρούχα χωρίς φύλο για ένα πολύ ιδιαίτερο catwalk