GNTM: Η αποχώρηση που έφερε αντιδράσεις και κλάματα [video]

12.10.2021
GNTM: Η αποχώρηση που έφερε αντιδράσεις και κλάματα [video]
17 τα μοντέλα που συνεχίζουν το παιχνίδι, ενώ είχαμε την πρώτη απώλεια από το αντρικό "στρατόπεδο".

Το χθεσινό consept γαι τη φωτογράφηση αποχώρησης ήταν βασισμένο σε ένα beach party όπου οι διαγωνιζόμενοι του GNTM έπρεπε να λικνιστούν στους ρυθμούς της λάτιν μουσικής, αναδεικνύοντας τα συναισθήματά τους αλλά και τα ρούχα τους.

Αυτό το κομμάτι με τη μουσική, βέβαια, ίσχυε για όλους εκτός από δύο ζευγάρια στα οποία ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, ο Ναπολέων έδωσε το disavantage. Αυτά ήταν ο Θοδωρής με τον Στυλιανό και ο Ντίνος με την Άννα. Αυτά τα δύο ζευγάρια κλήθηκαν να χορέψουν χωρίς μουσική και στο 1,5 λεπτό αντί των 3 που είχαν οι άλλοι διαγωνιζόμενοι.

Η δοκιμασία εξελίχθηκε με ενδιαφέρον ενώ το δεύτερο ζευγάρι που είχε το disavantage όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε αλλά έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τη δουλειά.

Τελικά τη δουλειά πήρε η Ειρήνη η οποία εντυπωσίασε με την πόζα της ενώ πολύ καλός ήταν και ο Θάνος που πήρε πολύ καλές κριτικές. Για την ιστορία, εκείνος που κόντραρε στα ίσια το Golden Pass και φαβορί του σόου για αυτή τη δουλειά ήταν ο Γιάννης, ο οποίος εξέπληξε τους κριτές.

Στο bottom three τώρα είχαμε τον Στυλιανό, τον Βασίλη και τον Ηλία με τον πρώτο να "ελευθερώνεται" πρώτος. Τελικά, οι κριτές απεφάνθησαν ότι ο Ηλίας ήταν εκείνος που δεν έδωσε τη ζητούμενη ενέργεια στο project εξ ου και είναι αυτός που αποχαιρέτησε το παιχνίδι.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος δεν ήταν λίγα τα παιδιά που ξέσπασαν σε κλάματα με τη Ραφαέλα ειδικά να μην πιστεύει στ' αυτιά της. Ο Ηλίας, ήρεμος όπως πάντα, δέχτηκε το αποτέλεσμα αν και δήλωσε απογοητευμένος γιατί "είχε πολλά να δώσει ακόμη".

Στο βίντεο που ακολουθεί η στιγμή της ανακοίνωσης και οι αντιδράσεις των παικτών.

Στο σημερινό επειδόδιο, τα μοντέλα θα κληθούν να φωτογραφηθούν για μία αφίσα κοινωνικού περιεχομένου με θέμα την παρενόχληση. Ιδού και το trailer της δοκιμασίας.