«Σασμός»: Η Καλλιόπη πιάνει επ' αυτοφώρω Μαθιό - Βασιλική! [video]

15.11.2021
«Σασμός»: Η Καλλιόπη πιάνει επ' αυτοφώρω Μαθιό - Βασιλική! [video]
Η αποκάλυψη θα γίνει με τον πιο τραγικό τρόπο στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Ποιες θα είναι οι συνέπειες;

Ακόμη μια εβδομάδα ραγδαίων και συγκλονιστικών αποκαλύψεων ξεκινά σήμερα στην δημοφιλή σειρά του Alpha.

Στα στοιχεία που μας έχουν δοθεί ως προάγγελοι του σημερινού επεισοδίου διαβάζουμε τα εξής: Η Αργυρώ επιστρέφει στο πατρικό της, όμως οι σχέσεις της με τον Πέτρο παραμένουν τεταμένες. Αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη, αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους. Οι υποψίες της Καλλιόπης για τη Βασιλική μοιάζουν να κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρο. Η σχέση του Πέτρου και της Σεμίνας κλονίζεται, ενώ ο Παντελής ενημερώνεται για το παιχνίδι που τους έπαιξε ο Γιώργης. Μαρίνα και Αστέρης βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ ο Μαθιός ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική. Η παράνομη σχέση τους, όμως, θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

Από το τρέιλερ μάλιστα παίρνουμε μια πρώτη γεύση! Οι ισορροπίες, σίγουρα, θα αλλάξουν κατά πολύ καθώς η αποκάλυψη αυτή θα κάνει αμέσως την Καλλιόπη να υποψιαστεί τον γιο της για τον φόνο του Στεφανή, πράγμα που, φυσικά, αμέσως θα μοιραστεί μαζί του. Τα πράγματα δεν είναι ποτέ ξανά όπως ήταν, σε κανένα επίπεδο.

Η σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μεταξύ των τηλεθεατών αλλά και των χρηστών των social media, μια σχέση που έχει το δεύτερο τραγούδι της! Το πρώτο τραγούδι για τη μοιραία αυτή αγάπη ήρθε από τη φωνή του Δημήτρη Μπάση σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή με τον τίτλο «Κάθε Μέρα».

Τώρα οι ίδιοι δημιουργοί υπογράφουν έναν νέο σκοπό που έχει συγκινήσει, ήδη, τους πάντες. Λέγεται «Παλιά Πληγή» και το ακούμε από τη φωνή της Μελίνας Κανά. Αναφέρεται στην Βασιλική και «αφηγείται» τη ζωή της μέσα από μυστικά, καταπιεσμένους έρωτες, ενοχές και φόβους και την πορεία της προς την λύτρωση. Ο έρωτας με τον Μαθιό ετοιμάζεται να κατακυριεύσει τα πάντα με κάθε κόστος. Έτοιμη, και πιο δυνατή από ποτέ, κόντρα σε κάθε αντικρουόμενο συναίσθημα του παρελθόντος παραδίνεται άνευ όρων.

«Παλιά Πληγή»
Μόνο μια ζωή, ένα σου φιλί
δεν φτάνει.
Μια καινούργια αρχή, ψεύτικη ευχή
δεν πιάνει

Έλα πιο κοντά, μακρινά βουνά
δεν σμίγουν
Μάτια μου γλυκά, χίλια μυστικά
μας πνίγουν

Μπήκες στη ζωή μου, στο κορμί μου
που διψούσε για φιλί.
Μάνα κι ερωμένη, σκλαβωμένη`
σ' ένα ψέμα απ' την αρχή

Άσε με να κλάψω, να ξεσπάσω
για μια ανύπαρκτη ζωή
Κοίτα με στα μάτια, μόνο δάκρυα
που ποτίζει η ενοχή

Θάνατος ζωή, στήσανε γιορτή
στ’ αλήθεια
Έρωτας παλιός, πόνος δυνατός
στα στήθια

Ήρθες ξαφνικά, είσαι σαν θηλιά
με πνίγει
Μια παλιά πληγή, πόρτα σφραγιστή
που ανοίγει

Κράτα με σφιχτά, ίσως ξαφνικά
χαθούμε...

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
ΣΥΝΘΕΤΗΣ : ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΗΣ
ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ