The Crown: Το παλάτι ετοιμάζεται για μηνύσεις σε περίπτωση που η σειρά θίξει τη βασιλική οικογένεια

16.11.2021
The Crown: Το παλάτι ετοιμάζεται για μηνύσεις σε περίπτωση που η σειρά θίξει τη βασιλική οικογένεια
Το «The Crown» βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των πονοκεφάλων της βασιλικής οικογένειας. Η δραματική σειρά του Netflix είναι ένα αριστούργημα για τους βασιλικούς fans, αλλά όπως είναι κατανοητό, το εν λόγω δράμα προκαλεί άγχος στους πραγματικούς ανθρώπους από τις ζωές των οποίων αντλεί ιστορίες.

Όταν ξεκίνησε το «The Crown», επικεντρώθηκε στις πρώτες μέρες της διακυβέρνησης της βασίλισσας Ελισάβετ, πολύ πριν καν γεννηθεί το μεγαλύτερο μέρος της σύγχρονης βασιλικής οικογένειας. Η επερχόμενη πέμπτη σεζόν της σειράς, ωστόσο, είναι πολύ πιο σύγχρονη και αναμένεται να καλύπτει πολύ πιο πρόσφατα γεγονότα (συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ετών της ζωής της πριγκίπισσας Diana τη δεκαετία του '90).

The Crown: Ποια είναι η γνώμη της Ελισάβετ και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας για τη σειρά του Netflix

«Αυτός ο κύκλος της σειράς θα είναι ο πιο αμφιλεγόμενος από όλους », αποκάλυψε μια πηγή στην Sun. «Ασχολείται με γεγονότα που είναι, ακόμα, απίστευτα ακατέργαστα για πολλούς».

Ως εκ τούτου, δεν είναι μόνο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που φέρονται να είναι όλο και λιγότερο χαρούμενα για την ύπαρξη της σειράς, αλλά ακόμη και οι φίλοι της βασιλικής οικογένειας αρχίζουν να θυμώνουν για την πιθανότητα, χαρακτήρες που βασίζονται σε αυτούς να κάνουν την εμφάνιση τους στη σειρά και το αποτέλεσμα να έχει μεγάλο αντίκτυπο τόσο στους ίδιους όσο και στην ευρύτερη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με τη Sun, τα μέλη του στενού κύκλου της βασιλικής οικογένειας έχουν προσεγγίσει ενεργά κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες (συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η βασίλισσα, Farrer & Co και Harbottle & Lewis) για να διερευνήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους και ποιες επιλογές έχουν εάν το «The Crown» βλάψει τις εικόνες τους. Και δεν είναι μόνον οι φίλοι στους οποίους έχει μεταφερθεί από τους δικηγόρους ότι θα είχαν το δικαίωμα να μηνύσουν τη δημιουργική ομάδα πίσω από το «The Crown», αλλά η The Sun αναφέρει ότι έχουν περάσει αυτή τη νομική συμβουλή στην ίδια τη βασιλική οικογένεια, η οποία, προφανώς, θα έχει επίσης λόγους για μηνύσεις σε περίπτωση που η σειρά θα τους θίξει.

Πρίγκιπας William: Γιατί είναι έξαλλος με το «The Crown» και το Netflix

«Οι φίλοι της βασιλικής οικογένειας αναζήτησαν νομική συμβουλή», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα, πηγή από το περιβάλλον του παλατιού. «Οι συμβουλές που έλαβαν ισχύουν και για τη βασιλική οικογένεια. Αν και δεν πρόκειται για άμεση νομική συμβουλή που δίνεται στη βασίλισσα και την οικογένειά της, ωστόσο έχουν ενημερωθεί για αυτήν τη συμβουλή».