GNTM: Η αποχώρηση της Μαρίας, το χειρουργείο της Κυβέλης και η αποκάλυψη για τα ζευγάρια στο σπίτι [video]

24.11.2021
GNTM: Η αποχώρηση της Μαρίας, το χειρουργείο της Κυβέλης και η αποκάλυψη για τα ζευγάρια στο σπίτι [video]
Top 8 για επίδοξα μοντέλα του Star με τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια να διεκδικούν τον μεγάλο τίτλο.

Η χθεσινή δοκιμασία ήθελε τα μοντέλα να γίνονται φορείς μηνυμάτων σε ένα ταξίδι στον χρόνο. Μία νοσταλγική και ρομαντική φωτογράφιση με πολύ χρώμα, υπερμεγέθη αντικείμενα μέσα στον καταπράσινο Βοτανικό Κήπο που στο τέλος έκρυβε μια έκπληξη για τον καθένα αφού η παραγωγή τους χάρισε μια αγκαλιά με έναν δικό τους άνθρωπο.

Από τη διαδικασία αυτη ξεχώρισε η φωτογραφία του Αγγαίου (με δεύτερη αυτή της Αγάπης). Ο Σαντορινιός γυμναστής είναι ο μόνος από τα μοντέλα που επέστρεψαν που φαίνεται ότι εκμεταλλεύεται στο έπακρον τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε. Μένει να δούμε τη συνέχεια.

Η μοναξιά της Κυβέλης

Τα πράγματα είναι δύσκολα για την Κυβέλη, η οποία δεν φαίνεται να έχει επικοιωνία με τους υπόλοιπους παίκτες. Από τη στιγμή που έφυγε ο Ντίνος, τον περισσότερο καιρό είναι μόνη της εκτός από τις στιγμές που μπαίνουν όλοι μαζί σε δοκιμασίες.

Η κοπέλα μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, είχε και μια περιπέτεια με την υγεία της καθώς χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, και για τον λόγο αυτό δεν έδωσε το "παρών" στο στούντιο. Η Κυβέλη έλειπε αλλά το όνομά της συζητήθηκε από τα υπόλοιπα παιδιά και η ίδια συνδέθηκε ζωντανά από την κλινική.

Η αποχώρηση της Μαρίας

Στο bottom 3 για χθες βρέθηκαν η Μαρία, ο Στυλιανός (για ακόμη μία φορά) και η Ειρήνη με τους δύο τελευταίους να κερδίζουν ακόμη μια ευκαιρία. Ιδού τα λόγια που είπε η Μαρία μαζί με το "αντίο" της.

Τα ζευγάρια του σπιτιού

To Challenge της μέρας ήθελε τα παιδιά να παίζουν "Θάρρος ή Αλήθεια" και αυτό έκαναν στο σαλόνι του σπιτιού. Οι συνθήκες ήταν κάπως άβολες με την Κυβέλη και πάλι να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση λόγω του ψυχρού κλίματος απέναντί της όμως το παιχνίδι ολοκληρώθηκε.

Ένα από τα πιο "ζουμερά" σημεία του παιχνιδιού εστιάζεται στην ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει κάποια στιγμή η Όλγα. "Υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι;". "Ναι, υπάρχουν", απάντησε η αθλήτρια με πολλά πολλά υπονοούμενα στο βλέμμα της.

Στη συνέχεια, βέβαια, ανέλαβε η Κυβέλη να δώσει και τα ονόματα, αποκαλύπτοντας ότι είναι δύο τα ζευγάρια του σπιτιού και αυτά είναι η Όλγα με τον Στυλιανό και η Ειρήνη με τον Ναπολέοντα.

Το επόμενο επεισόδιο

Όσο για το τι περιμένει τα μοντέλα (και το κοινό) την ερχόμενη Δευτέρα; Ιδού μια πρώτη γεύση στο trailer που κυκλοφόρησε: