«Άγριες Μέλισσες»: Δύο άβολα φιλιά και μία ακόμη πιο άβολη συνάντηση [video]

25.11.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Δύο άβολα φιλιά και μία ακόμη πιο άβολη συνάντηση [video]
Ένα ακόμη γεμάτο από εξελίξεις συγκινήσεις επεισόδιο αναμένεται και σήμερα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Να που βλέπουμε και κάτι ευχάριστο σε μία σειρά που φέτος έχει αρκετή "μαυρίλα". Η Δρόσω και ο Κωνσταντής πανευτυχείς (και μαζί τους οι άπειροι fans τους) που δίνουν στον έρωτά τους ακόμη μία ευκαιρία ενώ και η Ελένη εμβρόντητη (από χαρά) καθώς μαθαίνει ότι ο Λάμπρος επιστρέφει στο σπίτι!

Τα πράγματα, φυσικά, δεν θα είναι τόσο απλά για καμία από τις δύο περιπτώσεις, όμως, έστω και για λίγο η διάθεση αλλάζει.

Στο σημερινό επεισόδιο, το ενδιαφέρον μονοπωλεί η αποκάλυψη ότι ο Ντούνιας σκότωσε τον αδελφό του Πέτρου και τους συντρόφους του και αυτό είναι κάτι που, παρόλο που έχει υποσχεθεί στην Ασημίνα, δεν μπόρει εκείνος να το προσπεράσει έτσι απλά. Θα ζητήσει εκδίκηση με τον πιο ακραίο τρόπο!

Ο Δούκας, έχοντας μάθει για την απιστία και την προδοσία της Μυρσίνης [διάβασε γράμμα του Μιλτιάδη στην Ανέτ όπου μιλά για τη φορά που εκείνη του προσφέρθηκε τη νύχτα πριν φύγει για τον πόλεμο και εκείνος την απέριψε] πέφτει στην αγκαλιά της Αντιγόνης. Η Μυρσίνη προσπαθεί να αντιληφθεί την αλλαγή στη συμπεριφορά του άντρα της αλλά εισπράτει μόνο πάγο, όπως και από την πλευρά των παιδιών της, που συνεχίζουν να την αγνοούν.

Ο Ακύλας αποφασίζει να κάνει μεγάλη ζωή, εις βάρος της κοινότητας του Διαφανίου, δημιουργώντας προβλήματα στον Τόλλια. Η οικογένεια Τόλλια υποδέχεται τον Θανάση που κάθε φορά γυρίζει όλο και χειρότερος, προκαλώντας τριγμούς.

Η Δρόσω επιστρέφει στο θέατρο κι ανάμεσα στους θεατές θα βρεθούν ο Κωνσταντής και η Ζωή. Η στιγμή θα είναι άβολη -βέβαια όχι για όλους καθώς η Δρόσω και ο Λευτέρης δεν γνωρίζουν για το παρελθόν των υπόλοιπων της παρέας!

Ο Νικηφόρος δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τη Ρένα, όμως θα έχει και μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με την Ασημίνα, όπου οι δυο τους θα ανταλλάξουν και ένα φιλί. Ένα φιλί που δεν φαίνεται τόσο άβολο όσο αυτό που δίνει ο Ζάχος στην Ελένη. Τι ακριβώς έχει συμβεί θα το δούμε σήμερα το βράδυ.

Ιδού και το trailer του σημερινού επεισοδίου