«Άγριες Μέλισσες»: Ο Άγγελος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του - Η σύγκρουση που έφερε τα προβλήματα [video]

29.11.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Άγγελος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του - Η σύγκρουση που έφερε τα προβλήματα [video]
Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του ο χωροφύλακας Φαναριώτης και ίσως το "πληρώσει" ακριβά!

Μία νέα εβδομάδα με ενδιαφέρουσες εξελίξεις ξεκινά σήμερα στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ελένη ενημερώνει τον Λάμπρο για όσα έχουν μάθει. Εκείνος είναι πιεσμένος και θέλει ν’ αντιδράσει όμως ο Σαράφης τον συμβουλεύει να μην μιλήσει.

Ο Σέργιος, έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του -κάτι, όμως, που στο άμεσο μέλλον θα του γυρίσει μπούμεραγκ.

Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου, αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω! Επιστρέφει ο αδελφός της Σοφούλας και η σύγκρουση με την ίδια και άρα με τον Άγγελο δεν θα αργήσει. Ο νεαρός, όμως, λειτουργεί με διαφορετικούς τρόπους και ο Άγγελος θα βρει τον μπελά του. Μέχρι ποιο σημείο, όμως; Αυτό θα το δούμε.

Νέα άφιξη στο Διαφάνι

Στο μεταξύ, την εμφάνισή της κάνει στο Διαφάνι -και τη σειρά- η μητέρα του Ζάχου, την οποιά υποδύεται η Σοφία Σεϊρλή. Η Μάρω Λυκογιάννη είναι η μητέρα του Ζάχου. Παλιά φίλη των Διαφανιωτών και ιδίως της οικογένειας Σταμίρη. Στην Κατοχή, η Μάρω έγινε δασκάλα των κοριτσιών, αφού τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω του πολέμου, και τα στήριξε με όλες τις δυνάμεις της.

Δυναμική γυναίκα, αγωνίστρια της ζωής, υπήρξε μέντορας της Ελένης και της δίδαξε να στέκεται πάντα στα δικά της πόδια και να μη θεωρεί πως είναι κατώτερη των αντρών σε κανέναν τομέα. Έχει τεράστια αδυναμία στον μονάκριβο γιο της, όμως, αυτό δεν την εμποδίζει να τον κρίνει δίκαια και ουσιαστικά. Το χάσμα στις απόψεις τους είναι πλέον βαθύ. Θα καταφέρει να του αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται ή η σύγκρουση μάνας και γιου θα οδηγήσει τον Ζάχο σε πιο σκοτεινιά μονοπάτια;