«Σασμός»: Ο Κώστας μαθαίνει για την απιστία της Άσπας και ο Μαθιός για τη σχέση Αστέρη - Αργυρώς [video]

29.11.2021
«Σασμός»: Ο Κώστας μαθαίνει για την απιστία της Άσπας και ο Μαθιός για τη σχέση Αστέρη - Αργυρώς [video]
Μεγάλες εντάσεις -και ανατροπές- αναμένονται και στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και η Άσπα θα το νιώσει σύντομα στο πετσί της -και δυστυχώς, αυτό θα γίνει στην κυριολεξία.

Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες που κάνει και αποφασίζει να διακόψει, όμως ο Διονύσης κρατά έναν άσσο στο μανίκι του και αποφασίζει να τον ρίξει, αποκαλύπτοντας, τελικά στον Κώστα ότι η γυναίκα του είχε όντως εξωσυζυγικές σχέσεις με τον Στεφανή και γι' αυτό τον είχαν καλέσει τότε ως ύποπτο για τον φόνο του.

Εκείνος δεν θα πάρει καλά τα νέα και θα ξεσπάσει άσχημα επάνω στην Άσπα η οποία δεν θα μπορεί να κρύψει τα σημάδια του ξυλοδαρμού της και το μυστικό θα φτάσει στ' αυτιά της Βασιλικής, η οποία θα εκπλαγεί όταν ανακαλύψει ότι ο Μαθιός γνώριζε την παράνομη σχέση του άντρα της. Αυτό το στοιχείο, μάλιστα, ίσως λειτουργήσει ως αντίβαρο στο "μανιάτικο" που της "κρατά" ο αγαπημένος της επειδή ανακάλυψε ότι γνώριζε για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και δεν του είχε πει τίποτα!

Αυτή η αποκάλυψη θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο. Ιδού τι άλλο να περιμένουμε σήμερα [29/11/20021]

Η Καλλιόπη αφηγείται την δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της… Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη. Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψη της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες. Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Θα μάθει ο Μαθιός για τον έρωτα του αδερφού του με την Αργυρώ; Και πώς θα αντιδράσει;