GMTM: Η πρώτη ανάρτηση του Στυλιανού μετά την αποχώρηση - Το μήνυμα αγάπης προς την Όλγα και η αποθέωση από Ζεν και Καράβα

30.11.2021
GMTM: Η πρώτη ανάρτηση του Στυλιανού μετά την αποχώρηση - Το μήνυμα αγάπης προς την Όλγα και η αποθέωση από Ζεν και Καράβα
Ο Κύπριος παίκτης αποχώρησε χθες από το σπίτι του reality μόδας του Star.

Ακόμη μία φορά βρέθηκε στο Bottom 2 ο Στυλιανός Φλωρίδης και να που ήταν η μοιραία. Ο ίδιος το ένιωθε, όπως είπε, ότι θα έφευγε, αλλά το έκανε "γεμάτος" από συναισθήματα και εμπειρίες.

Η πολύ απαιτητική δοκιμασία με την υποβρύχια λήψη στάθήκε μοιραία για τον παίκτη που δεν μπόρεσε να αποδώσει καλύτερα από άλλους ώστε να μείνει.

Η διαδικασία της αποχώρησης υπερκαλύφθηκε από το Love Story του με την Όλγα, το οποίο αποκαλύφθηκε μετά φανών και λαμπάδων αυτές τις τελευταίες του στιγμές στο σπίτι. Και τα δύο παιδιά μίλησαν με αγάπη το ένα για το άλλο ενώ δεν άντεξαν και αντάλλαξαν ουκ ολίγα φιλιά μπροστά από τις κάμερες.

GNTM: Η αποχώρηση του Στυλιανού, τα δάκρυα, τα φιλιά με την Όλγα και η πιο άσχημη εικόνα του reality (και δεν εννοούμε "κλικ")

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους του χθεσινού επεισοδίου, ο Στυλιανός έκανε την πρώτη του ανάρτηση εκτός παιχνιδιού και φυσικά αναφέρθηκε στην Όλγα με αγάπη.

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω και εγώ το σπίτι του GNTM με ανάμεικτα συναισθήματα.

Είχα την τύχη να γνωρίσω απίστευτα άτομα και χαρακτήρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που θα τα θυμάμαι για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα, ελπίζω να μην σας έχω απογοητεύσει. Ο τελικός στόχος παραμένει ο ίδιος.💪💪

Μπορεί να μην μου το έδωσαν να το πιώ, αλλά να θυμάστε πως ΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!😂🍷

P.s.Όλγα μου, αγάπη μου σου παραδίδω την σκυτάλη. Συνέχισε να με κάνεις περήφανο! ❤️

Over and out,

With love
DJ Styl ❤️❤️

Ιδού και η ανάρτηση ως είχε

Τα σχόλια και τα "Like" κατέφθασαν μαζικά για τον παίκτη που υπήρξε αρκετά δημοφιλής όμως αυτά που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι αυτά της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Γιώργου Καράβα οι οποίοι τον αποθεώνουν!

Τι θα δούμε σήμερα

Στο Top 7 οι παίκτες μέσα στο σπίτι και ιδού μια μικρή γεύση από τη δοκιμασία που τους περιμένει σήμερα (30/11/2021)