GNTM: Η αποχώρηση του Στυλιανού, τα δάκρυα, τα φιλιά με την Όλγα και η πιο άσχημη εικόνα του reality (και δεν εννοούμε "κλικ")

30.11.2021
GNTM: Η αποχώρηση του Στυλιανού, τα δάκρυα, τα φιλιά με την Όλγα και η πιο άσχημη εικόνα του reality (και δεν εννοούμε "κλικ")
Στο Top 7 πια τα υποψήφια μοντέλα. Τέσσερα κορίτσια και τρία αγόρια συνεχίζουν τον δρόμο προς την κορυφή.

Μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία περίμενε τα επίδοξα μοντέλα του GNTM στο σημερινό σετ και είχε να κάνει με το νερό. Στο ίδιο μήκος κύματος και το mini challenge στην αρχή του επεισοδίου. Εκεί, οι 9 παίκτες κλήθηκαν να ποζάρουν με τα μαγιό τους στην πισίνα επιδεικνύοντας τα αξεσουάρ που φορούσαν. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, άκρως καλοκαιρινό, χρωματιστό και χαρούμενο και η Όλγα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Δοκιμασία αποχώρησης με υποβρύχια λήψη

Για τη δοκιμασία αποχώρησης στο σημερινό σετ οι παίκτες φόρεσαν τα πιο αέρινα ρούχα και βούτηξαν σε μια πισίνα όπου είχε στηθεί ένα άγαλμα. Με αυτό το άγαλμα έπρεπε να ποζάρουν για μία λήψη υπό τον τίτλο "Don't Let Go". Αποχαιρετισμός με διαφορετικά συναισθήματα για τον καθένα. Δύσκολο το concept, απαιτητικό, όμως οι λήψεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες.

Το ποιος θα πάρει τη δουλειά κρίθηκε μεταξύ Όλγας και Κυβέλης και ήταν τελική η δεύτερη κοπέλα που κέρδισε σε αυτή την περίπτωση καθώς η έκφραση της απόγνωσης που ζητήθηκε να αποδόσει θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένη.

GNTM: Η αποχώρηση της Μαρίας, το χειρουργείο της Κυβέλης και η αποκάλυψη για τα ζευγάρια στο σπίτι [video]

Bottom 2 και αποχώρηση

Αυτοί που δυσκολεύτηκαν περισσότερο ήταν η Αγάπη και ο Στυλιανός (πάλι) ο οποίος ήταν, τελικά, εκείνος που είδε την πόρτα της εξόδου, έχοντας "γλιτώσει από του χάρου τα δόντια" πολλές φορές μέχρι σήμερα! Ο ίδιος, μάλιστα είπε ότι το περίμενε και ήταν αρκετά προετοιμασμένος.

Η ανακοίνωση του αποτέλεσματος έφερε πολύ έντονα συναισθήματα κυρίως στην Όλγα, η οποία, όπως ξέραμε ήδη, είναι ζευγάρι με τον Στυλιανό, αλλά και στον Κωνσταντίνο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κοντά στον Κύπριο παίκτη από την πρώτη στιγμή.

Η Όλγα δεν κρατήθηκε και από την πρώτη στιγμή εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της, ενώ ο Στυλιανός διέκοψε το cue της και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί (και παραπάνω δηλαδή...)

Η πιο άσχημη εικόνα της βραδιάς (και όχι μόνο)

Ο Στυλιανός έφυγε, η Όλγα πλάνταξε, οι δυο τους απελευθερώθηκαν και αντάλλαξαν ουκ ολίγα φιλιά μπροστά στον φακό και όλο το παρεάκι βίωσε από κοντά και μαζί και αυτή την αποχώρηση. Όλοι μαζί και η Κυβέλη χώρια -πολύ χώρια όμως!

Εικόνες σαν κι αυτή στη συνέχεια βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο από τότε που έφυγε ο Ντίνος από το σπίτι, καθότι ο Ντίνος ήταν ο μόνος που είχε -τουλάχιστον προς το τέλος- σχέση με την Κυβέλη. Η δε Κυβέλη, φαίνεται ότι έχει πάρει τον ρόλο που της έχει δωθεί (από τις συνθήκες, από τους συμπαίκτες της, από τον χαρακτήρα της) και τον "πηγαίνει" all the way, είτε της αρέσει πραγματικά, είτε όχι. Όσο δύσκολος χαρακτήρας, όμως, κι αν είναι κάποιος, όσο σκληρός και στριφνός να είναι, δεν μπορεί να είναι "ΟΚ" με μία τέτοια κατάσταση -και μάλιστα διαρκείας!

Το καταθέτουμε και αναμένουμε τη συνέχεια.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Μετά και τη χθεσινή αποχώρηση, ιδού με ποια διαδικασία θα φτάσουμε στο TOP6 σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου: