«Άγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα

30.11.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα
Ο Δούκας ζει τον -νέο- έρωτά του αλλά, μάλλον, δεν έχει υπολογίσει σωστά με ποιον τα "βάζει".

Οι εξελίξεις "τρέχουν" στο Διαφάνι, τη Λάρισα και τα πέριξ και ευτυχώς δεν έχουμε μόνο δυσάρεστα. Ο έρωτας του Κωνσταντή και της Δρόσως που έχει ανθίσει ξανά έχει γεμίσει με χαρά τους φανς του ζεύγους οι οποίοι δεν είχαν δεχτεί ποτέ τον χωρισμό τους. Αν οι δυο τους καταφέρουν να ξεπεράσουν τα πράγματα που τους χώρισαν στο παρελθόν και ζήσουν μόνο το σήμερα για το αύριο, θα φανεί, όμως προς το παρόν η ιστορία τους είναι, ίσως, το μόνο φωτεινό σημείο σε μία γενικά "σκοτεινή" σεζόν.

Σε άλλες εξελιξεις, στο σημερινό επεισόδιο (30/11/2021) θα δουμε τον Λάμπρο να δέχεται την επίσκεψη του Ντούνια στη φυλακή και εκείνον να τον απειλεί ανοιχτά, την ίδια στιγμή που η Μάρω, η μητέρα του Ζάχου, επανασυνδέεται με όλους τους παλιούς φίλους στο χωριό και υπόσχεται στην Ελένη πως θα τη βοηθήσει με τον Λάμπρο.

Η Ζωή τσακώνεται με την Αιμιλία και τη διώχνει απ’ το σπίτι, όμως ο Ακύλας επεμβαίνει και αυτό προξενεί μια έντονη αντίδραση από τη Ζωή. Ο Νικηφόρος και η Ρένα έχουν μια έντονη συζήτηση και φαίνεται να δίνουν στη σχέση τους μια ευκαιρία...

Σε άλλο μέτωπο, η Σοφούλα είναι έξαλλη με τον αδερφό της, τον Θανασάκη, και ενημερώνει τους γονείς της για τα καμώματά του, ενώ εκείνος ζητάει απ’ τον Μελέτη μια χάρη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, το αντιμετωπίζει ο Δούκας ο οποίος από τη μια απολαμβάνει τον έρωτα που ζει με την Αντιγόνη, από την άλλη ανακαλύπτει ότι η Μυρσίνη δεν έχει την παραμικρή διάθεση να του επιστρέψει την περιουσία του που εκείνος της έγραψε για προληπτικούς λόγους.

Ιδού το trailer και αναμένουμε τη συνέχεια με αγωνία