GNTM: Ο Ναπολέων αποχώρησε - Το φιλί με την Ειρήνη και η ανάρτηση που δεν είπε αυτό που φανταζόμασταν

01.12.2021
GNTM: Ο Ναπολέων αποχώρησε - Το φιλί με την Ειρήνη και η ανάρτηση που δεν είπε αυτό που φανταζόμασταν
Το χθεσινό bottom 2 έφερε αντιμέτωπους τον Ναπολέοντα με την Ειρήνη, χωρίζοντας έτσι και το δεύτερο ζευγάρι του παιχνιδιού.

Έχοντας ακόμη νωπή στη μνήμη μας την εικόνα του Στυλιανού και της Όλγας να αποχωρίζονται, μετά την αποχώρηση εκείνου, τη Δευτέρα, και χθες είχαμε ακόμη έναν χωρισμό.

Στη δοκιμασία αποχώρησης τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να εκφράσουν το καθένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα (αγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή, λαιμαργία) και ο Ναπολέων δεν κατάφερε να αποδώσει αυτό που ζητούσαν και είδε την έξοδο αφού έφτασε στο Bottom 3 με τα δυο του φιλαράκια σε μια αρκετά άβολη στιγμή που ξεπεράστηκε από την αμέσως επόμενη.

Ναπολέων, Αγγαίος και Ειρήνη στο Bottom 3, οι τρεις κολλητοι και στο τέλος η αποχώρηση "παίχτηκε" μεταξύ του δεύτερου ζεύγους του παιχνιδιού, με την Ειρήνη να παραμένει τελικά στο παιχνίδι.

Η Ειρήνη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ενώ αποχαιρέτησε τον Ναπολέοντα με ένα φιλί και την υπόσχεση ότι "θα τα πούνε έξω".

Η καλύτερη φωτογαφία του σετ πήγε στην Όλγα η οποία απέδωσε την οκνηρία με τον καλύτερο τρόπο.

GNTM: Η αποχώρηση του Στυλιανού, τα δάκρυα, τα φιλιά με την Όλγα και η πιο άσχημη εικόνα του reality (και δεν εννοούμε "κλικ")

Ακόμη μία φορά είδαμε όλα τα παιδιά μαζί και την Κυβέλη χώρια. Η παίκτρια που ξεχωρίζει τόσο στα σετ με τις πόζες της όσο και στο σπίτι με τη ιδιαίτερη επιθετική/αμυντική στάση που κρατάει απέναντι σε όλους και σε όλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή της και για αυτή την αποχώρηση.

Έξι πια τα μοντέλα που συνεχίζουν για την κούρσα του τελικού.

Ο Ναπολέων Μήτσης έφυγε από το παιχνίδι, λοιπόν και έκανε, ως είθισται την πρώτη του ανάρτηση. Σε αυτή ευχαρίστησε τον κόσμο του GNTM όμως, αντίθετα με τον Στυλιανό που είχε εκφράσει δημόσια τον έρωτα και τη στήριξή του προς την αγαπημένη του Όλγα, ο Ναπολέων δεν ανέφερε στην ανάρτησή του την Ειρήνη, ούτε τον κολλητό Αγγαίο.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε βέβαια είναι απίθανες και έδωσαν στη Ζεν την ευκαιρία να τον αποκαλύψει με ποιον τον συγκρίνει!

Ιδού και μια γεύση από το επόμενο επεισόδιο: