«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης στήνει την Κορίνα στην εκκλησία - Ο ρόλος της Πηνελόπης

02.12.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης στήνει την Κορίνα στην εκκλησία - Ο ρόλος της Πηνελόπης
Άνω κάτω το Διαφάνι για ακόμη μία φορά.

Τον γάμο του Μελέτη με την Κορίνα περιμένουμε να δούμε στο σημερινό επεισόδιο (2/12/2021) της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, αλλά, μάλλον αυτό δεν θα συμβεί -τουλάχιστον όχι χωρίς... δράμα!

Παρά τα προβλήματα και τις σκέψεις για αναβολή, ο γάμος προγραμματίζεται. Ο γαμπρός και η νύφη ετοιμάζονται αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον πιο σωστό τρόπο.

Η Κορίνα φορά το νυφικό της και φτάνει στην εκκλησία, όμως ο Μελέτης... άφαντος! Έξαλλοι οι πάντες με πρώτο και καλύτερο τον Ακύλα, ο οποίος είχε εκφράσει τη βούλησή του να χρίσει τον Μελέτη αρχηγό των Αβάντων. Πού είναι, όμως, ο γαμπρός;

Αφού έχει συναντήσει την Πηνελόπη στον δρόμο και της εκφράζει ακόμη μια φορά τον έρωτά του (δε γιατρεύεται με τίποτα αυτή η πληγή) πριν από την εκκλησία, ο Μελέτης επισκέπτεται τον τάφο της μητέρας του σε μια προσπάθεια να γιατρέψει την άλλη τεράστια πληγή της καρδιάς του. Ζητά συγχώρεση, κατανόηση και καταρρέει επάνω από το μνήμα της Ανέτ, χάνοντας, προφανώς, την αίσθηση του χρόνου.

Θα γίνει, άραγε ο γάμος; "5 λεπτά ακόμη και μετά φεύγω", ακούμε την Κορίνα να δηλώνει, έξαλλη ούσα, στους δικούς της και στα spoilers αναφέρουν ότι μέσα σε αυτά ο Μελέτης θα φτάσει. Ο γάμος θα γίνει, αλλά στη δεξίωση που θα ακολουθήσει θα έχουμε άλλου είδους... γλέντια!

Ενα αναμονή, ιδού το trailer και τι άλλο να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο:

Η σύγκρουση του Νικηφόρου και της Ασημίνας, μετά την αποκάλυψη του Σέργιου για την επίσκεψή του στη φυλακή, θα είναι σφοδρή και το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο. Ο Ζάχος συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις της Ελένης και δηλώνει ότι θα φτάσει την έρευνα μέχρι το τέλος. Ο Ακύλας συνεχίζει να ψάχνει τον εραστή της Ζωής, ενώ κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη. Το μνήμα της Ανέτ και του Μιλτιάδη θα γίνει χώρος αυτοκριτικής κι αυτογνωσίας όχι μόνο για τον γιο της αλλά και για τον Δούκα, δυο άντρες που πρέπει ν’ αναμετρηθούν με τα λάθη τους. Στο μεταξύ, οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του.