«Γη της Ελιάς» Spoiler: Μία καυτή νύχτα στην Καρδαμύλη θ' ανάψει νέες φωτιές [video]

02.12.2021
«Γη της Ελιάς» Spoiler: Μία καυτή νύχτα στην Καρδαμύλη θ' ανάψει νέες φωτιές [video]
Ένας νέος έρωτας ξεκινά και προκαλεί νέες εντάσεις.

Μία πρώτη γεύση πήραμε στο χθεσινό επεισόδιο αλλά θα δούμε την εξέλιξη πολύ σύντομα. Ο λόγος για τη σχέση της Ιουλίας με τον αστυνόμο που, όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσει σε ερωτική.

Ο Γιώργης βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τον θαυμασμό του προς την Ιουλία και εκείνη, ανταποκρίθηκε θετικά, έχοντας στο μυαλό της την παρότρυνση του Στάθη να προχωρήσει τη ζωή της. Ο Αστυνόμος της φαίνεται η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκολήσει από το παρελθόν και αποφασίζει να ακολουθήσει το... ρεύμα!

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" σήμερα το πρωί (2/12/2021) ο Αλέξης Μίχας, πολύ σύντομα το φρέσκο ζευγάρι θα ζήσει μια καυτή νύχτα στο εξοχικό των Βρεττάκων στην Καρδαμύλη και στη συνέχεια θα έχουμε μια εκκρητική συνάντηση των δύο με τον Στάθη, ο οποίος δεν θα μπορεί να ελέγξει τη ζήλεια του παρά τα όσα είχε πει στην Ιουλία πριν από μερικές μέρες.

Φαίνεται ότι ο Στάθης θα πέσει επάνω στο ζευγάρι στους δρόμους της Μάνης και θα θελήσει να μιλήσει με την Ιουλία, ζητώντας να μάθει τι κάνει με τον αστυνομικό! Εκείνη ενοχλείται και του λέει να την αφήσει ήσυχη, όμως εκείνος δεν σταματά, πράγμα που κάνει (όσο κι αν δεν θέλει) τον Κουράκο να περέμβει. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Μια σκηνή που θέλουμε πολύ να δούμε. Ιδού τα όσα είπε ο Αλέξης Μίχας, σχετικά:

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Η Άννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη ότι εκβίασε τον Δημήτρη και του απέσπασε λεφτά. Ο Αποστόλης, απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις της αδελφής του, επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη. Η Μυρτάλη προχωρά τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων. Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό. Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.