Έρωτας με επιδότηση ΑGΒ

17.02.2009
Ο έρωτας στην τηλεόραση. Ζευγάρια θερμά, τρελά, παράνομα αποτελούν το... αλατοπίπερο κάθε τηλεοπτικής σειράς. Πώς θα μπορούσε να υπάρξει σίριαλ χωρίς έρωτα και τηλεοπτικός έρωτας χωρίς προβλήματα; Ο άγιος Βαλεντίνος διάλεξε ζευγάρια και... συμβουλεύει!

Από την ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΑ

Ο έρωτας στην τηλεόραση. Ζευγάρια θερμά, τρελά, παράνομα αποτελούν το... αλατοπίπερο κάθε τηλεοπτικής σειράς. Πώς θα μπορούσε να υπάρξει σίριαλ χωρίς έρωτα και τηλεοπτικός έρωτας χωρίς προβλήματα; Ο άγιος Βαλεντίνος διάλεξε ζευγάρια και... συμβουλεύει!

Παναγιώτης Μπουγιούρης
Φαίη Ξυλά

(«Τα μυστικά της Εδέμ»): Και μαζί και χώρια το ζευγάρι της φεγγαρόπετρας. Ποιος έχει ποιον, ποιος σκέφτεται ποιον και πώς θα καταλήξουν έχουμε μέλλον ακόμα για να το δούμε, αφού κάθε απόγευμα το σκηνικό ανατρέπεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Εύα διεκδικεί τον Μάνο. Έτσι, εμφανίζεται με βραδινή τουαλέτα μέρα μεσημέρι στο γραφείο του, στήνεται στην πόρτα και τον καλεί σε ερωτικές περιπέτειες. Από την άλλη, «ντύνεται» και καλή νοικοκυρά και μαγειρεύει. Προσπαθεί με κάθε μέσο να τον κερδίσει, αφού παράλληλα τον στηρίζει, τον προωθεί και βρίσκεται πλάι του σε κάθε βήμα.

Η συμβουλή μας: Κοπελιά, μη γίνεσαι... τσιμπούρι, γιατί θα τη φας τη χυλόπιτα.

Πέτρος Φιλιππίδης
Χριστίνα Αλεξανιάν
Ζέτα Δούκα

(«Λάκης ο γλυκούλης»): Τρεις και μοναδικοί... Ο Λάκης κάνει την επανάστασή του και βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο. Η γυναίκα του, η Βούλα, παραδέχεται: «Με έχει φτύσει ο πιο αποτυχημένος άντρας του κόσμου»! Και η Μελίνα, από την άλλη μεριά, θέλει την ανεξαρτησία της και προσπαθεί να μείνει μόνη. Εντάξει, το τέλος το μαντεύουμε... Ο καθένας θα βρει το δρόμο του, όπως του αρμόζει!

Η συμβουλή μας: Λάκη, γερά με τσαμπουκά!

Πέτρος Μπουσουλόπουλος
Εύα Πηλιχού

(«Ευτυχισμένοι μαζί»): Ο Μάρκος σκαρφίζεται τα πάντα προκειμένου να κερδίσει ξανά την καρδιά της αγαπημένης του Εύας. Και όσο το πράγμα δυσκολεύει, τόσο οι φαν της σειράς αγωνιούν για την τύχη των δύο εφήβων. «Ευτυχισμένοι μαζί» θα καταλήξουν οι δυο τους, να το δείτε, κι έτσι θα ζήσουν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα!

Η συμβουλή μας: Ο πρώτος έρωτας ποτέ δεν ξεχνιέται. Αφήστε τον να εξελιχθεί...

Γιάννης Μπέζος
Κατερίνα Λέχου

(«Ευτυχισμένοι μαζί»): Θα κάνουν τελικά παιδί; Αν η Ελένη σταματήσει να έχει πονοκεφάλους, ο πελαργός θα χτυπήσει ξανά την πόρτα των Μαυροτσούκαλων. Αυτή τη χρονιά, φυσικά, μιας και κανείς δεν θέλει να τραβήξει για τρίτη σεζόν η επιτυχημένη σειρά. Πάντως, πολλές νταντάδες δηλώνουν υποψηφιότητα για να κρατήσουν το μωρό, καθώς η οικογένεια, ευτυχώς, διαθέτει πολλά μέλη.

Η συμβουλή μας: Ελένη, πάρε και κάνα παυσίπονο.

Ράνια Παπαδάκου
Παναγιώτης Καρμάτης

(«Μαύρα μεσάνυχτα»): Αυτός κι αν είναι έρωτας! Εκείνος ανήλικος, εκείνη αρκετά χρόνια μεγαλύτερη και με γερή εμπειρία στο σεξ, τον ξετρελαίνει... μέχρι που τον ερωτεύεται. Η Τζία και ο Βασιλάκης ζουν τον παράνομο έρωτά τους, που θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους. Το πρόβλημα είναι ότι τους έπιασε στα πράσα ο μπαμπάς και έχει γίνει το απόλυτο μπέρδεμα.

Η συμβουλή μας: Αυτό θα πει να έχει ο πιτσιρικάς... μαύρα μεσάνυχτα. Παιδιά να είστε πιο προσεκτικοί!

Παναγιώτα Βλαντή
Ευθύμης Παπαδημητρίου

(«Μαύρα μεσάνυχτα»): Εκείνος αγαθός και πρόθυμος για όλα. Εκείνη τον εκμεταλλεύεται για να της κάνει τα χατίρια και να την... ξελασπώνει. Ο Ζαν Κλοντ, τρελά ερωτευμένος με τη Σιλβί, θα είναι πάντα το σκυλάκι που η τραγουδίστρια θα σέρνει χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Εκτός αν εκείνος της βάλει λουρί και... φρένο.

Η συμβουλή μας: Να βρει τη λαλιά του και παράλληλα την υγειά του!

Λίνα Σακκά
Μιχάλης Μαρίνος

(«Σαράντα κύματα»): Ο έρωτας του παραμυθιού. Στον πύργο του ο Λαέρτης περιμένει την ταπεινή Χριστίνα, ενώ κάποιοι μπαίνουν στη μέση για να χαλάσουν τη σχέση τους. Τα παραμύθια έχουν πάντα happy end και αυτό περιμένουμε να δούμε. Ας ρίξει η κοπέλα τις... κοτσίδες της να τον ανεβάσει στο παράθυρο, να ησυχάσουμε κι εμείς.

Η συμβουλή μας: Αν δεν φτάνει το μαλλί, υπάρχουν και τα extensions.

Σοφία Φαραζή
Μάριος Αθανασίου

(«Λίτσα.com»): Το τρίο του κομμωτηρίου: η Λίτσα, ο Ηλίας και η Τζένη. Η τελευταία ήταν πρώτη στην καρδιά του Ηλία μέχρι που έμαθε για τη σχέση του με τη Λίτσα, αλλά τι κι αν το ξέρει; Πάλι κάνει την... πάπια! Εκείνος, κύριος, της ζήτησε να χωρίσουν. Το κομμωτήριο, παιδιά, τι θα γίνει; Πού θα πάνε οι πελάτισσες για βαφή και ανταύγειες;

Η συμβουλή μας: Χώρισέ τον ή παραιτήσου, γιατί σας βλέπω να πιάνεστε μαλλί με μαλλί.

Γιάννης Τσιμιτσέλης
Βάσω Λασκαράκη

(«Πολυκατοικία»): Πώς μπορούν να συμβιώσουν ένας ανώριμος νέος και η σούπερ δυναμική φίλη του; Τις περιπέτειες τις βλέπουμε δύο φορές την εβδομάδα. Εκείνη βέβαια ήταν που έκανε την πρόταση για συμβίωση και κάποια στιγμή θα χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο. Ποιος μένει δίπλα; Ο Χαϊκάλης;

Η συμβουλή μας: Παιδιά, δεν πάτε κάπου αλλού να μείνετε;

Σπύρος Παπαδόπουλος
Ζέτα Μακρυπούλια

(«Το κλειδί του Παραδείσου»): Κάτι σε σειρά μυστηρίου, κάτι σε αισθηματική ιστορία, κάτι σε μπέρδεμα, γιατί δεν ξέρουν απ ό,τι φαίνεται ούτε οι ίδιοι τι είναι αυτό που ζουν στη σειρά του ΑΝΤ1. Το ζεύγος καθηγητής και ώριμη φοιτήτρια-μητέρα, που έχει όμως δεσμό με συμφοιτητή, οι περιπέτειες για να ανακαλύψουν το κλειδί του Παραδείσου και το αδιάφορο του θέματος δεν μας έχουν συγκλονίσει καθόλου.

Η συμβουλή μας: Μπρρρ... Τι παγόβουνα είναι αυτά; Απόστολε, κλείδωσέ τους και στείλε το κλειδί στην Αλάσκα.