Για μας η σεζόν δεν έχει τελειώσει

17.06.2010
Με διπλό πακέτο μας εύχεται καλό καλοκαίρι η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στην πρώτη ιστορία που θα παρουσιάσει θα γίνουμε μάρτυρες μιας καρμικής σχέσης που ξεκίνησε το 1970 στην Κολονία της Γερμανίας και συνεχίστηκε το 2010 στην Ελλάδα.

Με διπλό πακέτο μας εύχεται καλό καλοκαίρι η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στην πρώτη ιστορία που θα παρουσιάσει θα γίνουμε μάρτυρες μιας καρμικής σχέσης που ξεκίνησε το 1970 στην Κολονία της Γερμανίας και συνεχίστηκε το 2010 στην Ελλάδα. Η Χρυσάνθη απευθύνθηκε στην εκπομπή για να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή τέσσερις δεκαετίες πριν. Η ίδια αγνοούσε το όνομα, το φύλο, το πρόσωπο του σωτήρα της. Στο πλατό, όμως, την περιμένει μια μεγάλη ανατροπή. Ο παραλήπτης αντιστρέφει την έκπληξη στην αποστολέα, για να αποκαλυφθεί μια απίστευτη ιστορία.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με την οικοδέσποινα να παραλαμβάνει το τελευταίο πακέτο της χρονιάς. Η γνωστή παρουσιάστρια πέφτει «θύμα» μιας συνωμοσίας που έστησαν οι συνεργάτες πίσω από την πλάτη της. Οι κρυφοί αποστολείς φέρνουν μαζί τους και τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Το πάρτι κλείνει με την τούρτα για τα 5 χρόνια της εκπομπής.

Συνεχίζουμε δυναμικά
Απόλυτα ικανοποιημένη δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο ΛΟΙΠΟΝ από την πορεία του «Πάμε πακέτο»: «Ήταν πιο δύσκολη χρονιά από την περσινή, γιατί είχαμε απέναντι έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, τον ?Λάκη το γλυκούλη?, που πέρυσι ήταν το Νο 1. Κι όμως, καταφέραμε να είμαστε πρώτοι στην ώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές, που είναι πιστοί στο ραντεβού μας κάθε Πέμπτη. Το στοίχημα για μας ήταν να πείσουμε το κοινό για τον τρόπο της δουλειάς μας, που είναι η αλήθεια, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια».

Ποια είναι τα σχέδιά της για την επόμενη σεζόν; «Για μας η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Εξακολουθούμε να δουλεύουμε με την ίδια ομάδα, δεχόμαστε τηλεφωνήματα, επεξεργαζόμαστε τις έρευνές μας και με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος θα συνεχίσουμε και του χρόνου να προσπαθούμε πάνω στον ίδιο παρονομαστή, να φέρνουμε ανθρώπους κοντά».