ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ

26.03.2009
Εσύ τα ξεστομίζεις, εγώ θα την πληρώσω; Αμ δε! Άλαλος μένω με αυτά που ακούω. Οι TV stars ανοίγουν το στοματάκι τους και δεν ξέρεις από πού θα σου ’ρθει. Απεταξάμην, απεταξάμην.

από τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Νίκος Ευταξίας
«Όμορφος κόσμος το πρωί», Mega: «Τα κορίτσια, όταν βγαίνουν το πρωί, πρέπει να βάζουν πάνω τους κάτι ωραίο, να το πω πιο λαϊκά... να βάζουν μια πουτανιά». Διότι γυναίκα θα πει τσαχπινιά, πουτ και μυαλό ξυράφι.

Θοδωρής Δρακάκης
«Ειδήσεις Star», Star (για την τρομο-λίστα): «Εγώ είμαι στη λίστα των γυναικών». Ευτυχώς για σας!

Δέσποινα Καμπούρη
«Πρωινός καφές», ANT1: «Η μαμά μου μου είπε ότι, αν πάω στον ?Πρωινό καφέ?, δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ». Και απ’ ό,τι είδαμε, το πήρατε βαρέως.

Λάκης Γαβαλάς
«Μπορώ», Star: «Λέω στην ντουλάπα μου: Το είδες, γλυκιά μου; Το έχεις σε αποκλειστικότητα, δεν το είδε κανείς άλλος». Σας απαντάει κιόλας η ντουλάπα σας; «Είδα επιχειρηματία να φοράει στριγκάκι». Σοκαριστικό, δεν μπορώ να πω

Χρήστος Λούλης
«ET Weekly»: «Όταν πρωτοξεκίνησα, το είχα καβαλήσει το καλάμι και με το παραπάνω». Μπράβο σας που το παρκάρατε!

Γρηγόρης Αρναούτογλου
«Όμορφος κόσμος το πρωί», Mega: «Όταν έρχεται η κατηφόρα, μην κοιτάς ποτέ ευθεία, μόνο δεξιά και αριστερά, γιατί έτσι μακραίνει η απόσταση». Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα!

Γιώργος Παπαδάκης
«Πρωινός καφές», AΝΤ1: «Έκανα ποδαρικό σε όλους τους παρουσιαστές του Πρωινού καφέ». Άμα κρίνουμε από την πορεία των Ζαριφο-Μουτσινά, είστε και πολύ γουρλής! «Δεν μετανιώνω για καμιά μου έκρηξη και σας υπόσχομαι ότι θα ξαναξεσπάσω». Σκορδοκαΐλα μας.

Βαΐτσης Αποστολάτος
«Παρέα με τον Ανδρέα», Star: «Πέρασαν δύο καλλονές, η γλώσσα του σώματος από τον ήχο της τακούνας μου έδωσε την αίσθηση ότι περνάει το βαρύ πυροβολικό, ο Σταμούλης ο λοχίας». Ο πεινασμένος «Γύρισα και είδα μια πανέμορφη γυναίκα, η γλώσσα του σώματος, η οπτική, χάλασαν το φαντασιωσικό ή το αντίθετο αυτού». Σαν να λέμε ξύπνησα και ήμουν ξεσκέπαστος.

Σοφία Αλιμπέρτη
«Καλομελέτα κι έρχεται», ANT1: «Εγώ, άμα χαμογελάω πολύ, ροχαλίζω μετά». Χρρρ...

Έφη Θώδη
«ΟΛΑ 9», AΝΤ1: «Ο Θεός μου αποκάλυψε ότι δεν είμαι τυχαία στη Γη, έχω αποστολή μεγάλη». Να μας τσαταλιάζετε τα νεύρα με τα όσα λέτε;

Ευγενία Μανωλίδου
«Αξίζει να το δεις», AΝΤ1: «Γύρναγα σπίτι και έβρισκα σημειώματα του Άδωνη κάτω από την πόρτα». Τσιγκουνευόταν να στείλει SMS;

Βίκυ Χατζηβασιλείου
«Κους κους το μεσημέρι», Αlpha: «Δεν ξέρω τους ιθύνοντες του Alpha. Αν τους δω, μπορεί και να τους προσπεράσω». Να ανάψετε το σωστό φλας πρώτα.

Ερρίκος Πετιλόν
«Η Ελλάδα παίζει», Alter: «Όταν θυμώνω με τον εαυτό μου, μελαγχολώ». Τι λες τώρα

Γιώργος Αυτιάς
«Καλημέρα σας», Alpha (προς Γ. Βλάχο): «Εγώ κάνω εδώ εκπομπή και άμα σ’ αρέσει». Ορίστε μας! Σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι!

Ναταλία Γερμανού
«Μες στην καλή χαρά», Alpha: «Ούτε που θυμάμαι πότε ήμουν 24». Ου γαρ έρχεται μόνον...

Έφη Σαρρή
«Πολύ μπλα μπλα», Alter (για Λαζόπουλο): «Γιατί βάζει όριο το παντελόνι του; Ας βγάλει το παντελόνι του να μου το δείξει, τον εκλιπαρώ, ας το κάνει». Βρε κόλλημα που τραβάει...

Πρόδρομος Καθηνιώτης
«Η Ελλάδα παίζει», Alter «Τι θα βάλεις στο σλιπάκι σου; Τα αντρικά σου». Τα έχετε πολλά;