Εφιάλτης στην κουζίνα

15.04.2009
Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή ο Alpha. Χωρίς κανείς μας για την ώρα να ξέρει στο τέλος τι φαγητό θα μας σερβίρει... Και το κυριότερο; Με ποιους από το Σεπτέμβριο!

Από τη ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή ο Alpha. Χωρίς κανείς μας για την ώρα να ξέρει στο τέλος τι φαγητό θα μας σερβίρει... Και το κυριότερο; Με ποιους από το Σεπτέμβριο! Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Κάντζα έχουν γυρίσει τηλεοπτική σελίδα και πέρασαν σε άλλη εποχή. Μια εποχή που όλοι ευχόμαστε να τους βγει και να μας βγει σε καλό, για να έχουμε τουλάχιστον εμείς να γράφουμε! Ετσι, από τη μία πρόσωπα απομακρύνονται και πρότζεκτ κόβονται εν μία νυκτί και από την άλλη ολοκαίνουρια προγράμματα βρίσκονται στο δρόμο προς τους δέκτες μας.

Ένα απο τα πολυσυζητημένα πρότζεκτ του καναλιού, λοιπόν, είναι η εκπομπή που θα βγει στον αέρα μετά το Πάσχα και θα αναλαμβάνει να βάζει... τάξη σε όλα τα εστιατόρια της Αθήνας.

Αν είσαστε εστιάτορες, μάγειροι, σερβιτόροι, ακόμα και σεφ, πάρτε τα μέτρα σας, γυαλίστε τις κουτάλες σας και φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο, αν θέλετε, φυσικά, το εστιατόριό σας να ανέβει περισσότερο και να διεκδικήσει ακόμα και το Χρυσό Σκούφο, γιατί έρχεται ο πιο σκληρός σεφ που έχουν δει τα μάτια σας, ο σεφ... ναζί μη σας πω, να βάλει τα δυο πόδια σας σε ένα παπούτσι!

Πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκπομπή στην οποία θα παρακολουθούμε την πρόοδο που θα σημειώνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας μετά την... επέλαση του τυφώνα-σεφ! Όσο για το τι ακριβώς θα κάνει ο σεφ; Θα επιθεωρεί την κουζίνα των εστιατορίων, τη μαγειρική ομάδα, τα γκαρσόνια, θα κάνει συστάσεις όσον αφορά το μενού, τις γεύσεις, το σέρβις, με άλλα λόγια, τα πάντα. Κι επειδή όλοι αναρωτιούνται για το ποιος θα είναι ο σεφ-φόβος και τρόμος που θα αναλάβει να παίξει αυτόν το ρόλο στη συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία, όπως θα καταλάβατε, φέρει ξεκάθαρα στοιχεία ριάλιτι, εμείς ψάξαμε και καταφέραμε να μάθουμε. Όχι, δεν θα είναι κανένας γνωστός τηλεαστέρας της κουτάλας... Το κανάλι ήθελε να βρει ένα φρέσκο, πολλά υποσχόμενο πρόσωπο και τα κατάφερε. Πρόκειται για τον Έκτορ Μποτρίνι! Ο οποίος μπορεί να είναι ιταλικής καταγωγής, μιλάει όμως άψογα ελληνικά. Όσο για τον τίτλο της εκπομπής; «Kitchen Nightmare», δηλαδή «Ο εφιάλτης της κουζίνας». Σας έχουμε όμως κι άλλες αποκαλύψεις, αφού μάθαμε μέχρι και την ημέρα που η σειρά θα κάνει πρεμιέρα. Την Πέμπτη 23 Απριλίου, λοιπόν, στις 10:30 το βράδυ, αμέσως μετά το «Πάμε Πακέτο», θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας πιστεύουν πολύ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, γι’ αυτό και φρόντισαν να του δίνει lead in το πολύ πετυχημένο «Πακέτο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ