Από τη μικρή οθόνη στα ερτζιανά

18.08.2010
Τι κι αν σχεδόν όλοι οι σταρ της μικρής οθόνης σφάζονται στην ποδιά της προκειμένου κάθε Σεπτέμβριο να βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες και να γίνεται συνεχώς ντόρος γύρω από το όνομά τους; Παρ’ όλα αυτά, εκτός από το δελεαστικό γυάλινο κόσμο της τηλεόρασης, υπάρχει ακόμα ένας, μαγικός, που τους έλκει επικίνδυνα! Ο κόσμος του ραδιοφώνου. Κι επειδή τη... λάμψη της τηλεόρασης πολλοί κατά καιρούς εμίσησαν, τη μαγεία του ραδιοφώνου ουδείς, είπαμε να σας παρουσιάσουμε τους αστέρες εκείνους που αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την τηλεοπτική τους δύναμη και στα ερτζιανά!

ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Θανάσης Πάτρας
Από τη στιγμή που πήρε τη μεγάλη απόφαση να απαρνηθεί την τηλεόραση για να γεμίσει τις μπαταρίες του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή να ενταχθεί στην οικογένεια του ραδιοφωνικού «Θέματος». Μάλιστα, συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι θέλησε να έχει ένα επίσης γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο, τον Θανάση Πάτρα. Όλο το χειμώνα το μαγείρεμα μαγείρεμα κάθε πρωί για τον Θανάση στο Star, αλλά και οι φάρσες φάρσες τα απογεύματα στο Θέμα Fm. Φάρσες που δεν έκαναν άνω κάτω μόνο την Αθήνα, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.

Θέμος Αναστασιάδης
Ευγενία Μανωλίδου
Μιας και ο λόγος για το Θέμα Fm, είναι δυνατόν να μην αναφερθούμε και στον Θέμο Αναστασιάδη; Ο Θέμος ανέκαθεν ήταν και εξακολουθεί να είναι τρελός fan του ραδιοφώνου και, για να κάνει την? ανατροπή, δεν είχε δίπλα του κάθε πρωί στο μικρόφωνο το έτερόν του ήμισυ στην TV, τον Βαγγέλη Περρή, αλλά την Ευγενία Μανωλίδου! Η Ευγενία είπε να εξαργυρώσει την όποια αναγνωρισιμότητά της και να το παίξει και? ραδιοφωνική παραγωγός! Και μαέστρος και χορεύτρια και παρουσιάστρια και ριαλιτο-κριτής και σύζυγος και μητέρα και ραδιοφωνική παραγωγός και και και...

Ρούλα Κορομηλά - Ηλίας Ψινάκης
Μπορεί μέχρι πρότινος να έλεγε «όχι» στην τηλεόραση, όμως το «ναι» στο ραδιόφωνο το είχε πει εδώ και καιρό. Η Ρούλα ανέκαθεν αγαπούσε τα ερτζιανά -μάλιστα κάποια στιγμή είχε και το δικό της ραδιοφωνικό σταθμό, τον Εύα-, οπότε μόλις ο Θέμος Αναστασιάδης της έκανε την πρόταση, δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη! «Θέμα» έχει και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μέχρι τώρα είχε δεχτεί πολλές ραδιοφωνικές προτάσεις, ποτέ όμως δεν είχε μπει στον πειρασμό να το τολμήσει και να φορέσει τα ακουστικά του ραδιοφωνικού παραγωγού. Φέτος όμως πήρε κι αυτός το ραδιοφωνικό βάπτισμα του πυρός!

Ανδρέας Μικρούτσικος
Μετά το τηλε-ναυάγιο της εκπομπής «Παρέα με τον Ανδρέα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξαφανίστηκε από προσώπου τηλεοπτικής γης! Κανείς δεν ήξερε τι έκανε, κανείς δεν ήξερε πού βρισκόταν, αφού ο γνωστός παρουσιαστής ζούσε παράλληλα με το δράμα της τηλεοπτικής απομόνωσης και αυτό της οικονομικής κατάρρευσης. Ήρθε όμως το ραδιόφωνο και κατάφερε να γλυκάνει τον Ανδρέα, ο οποίος θεώρησε την πρόταση των ανθρώπων του ΑΝΤ1-Radio «βάλσαμο» και αποφάσισε να καθίσει και πάλι πίσω από τα μικρόφωνα. Άλλωστε, στο παρελθόν έχει ζήσει μεγάλες ραδιοφωνικές στιγμές και απίστευτες ραδιοφωνικές επιτυχίες, ιδιαίτερα με τη Σοφία Βόσσου.

Κατερίνα Γκαγκάκη
Δειλά δειλά αποφάσισε πρόπερσι να δοκιμάσει τη γλύκα της τηλεόρασης, και τώρα, 2 χρόνια μετά, είπε να γευτεί και αυτή του ραδιοφώνου. Η διευθύντρια επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤ1, μετά το τολμηρό «ναι» στην τηλεόραση, είπε το μεγάλο «ναι» και στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, και οι φίλοι του σταθμού αγκάλιασαν με αγάπη αυτό το παρθενικό της βήμα.

Ιωσήφ Μαρινάκης Θανάσης Ευθυμιάδης
Είναι νέοι, ωραίοι και έχουν μεγάλη πέραση στις γυναίκες. Αυτή τη σχέση τους με το ωραίο φύλο είπαν να τεστάρουν, μετά τα πλατό και τις θεατρικές σκηνές, και στην μπάντα των Fm. Ο Ιωσήφ και ο Θανάσης ένωσαν τις δυνάμεις τους στον ΑΝΤ1 Radio αναστατώνοντας για τα καλά κάθε βράδυ το γυναικείο πληθυσμό, κάνοντας «συζητήσεις μόνο γιαάντρες»!