Λες και το 'ξερες

26.08.2010
Εκλεισε το πάνελ του νέου παιχνιδιού που ετοιμάζει ο Alpha, «Λες και το ’ξερες» (Clueless Genius), που συνδυάζει το stand up comedy με τις γνώσεις.

Εκλεισε το πάνελ του νέου παιχνιδιού που ετοιμάζει ο Alpha, «Λες και το ’ξερες» (Clueless Genius), που συνδυάζει το stand up comedy με τις γνώσεις. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Χατζηπαύλου θα καλούνται να απαντήσουν στις πρωτότυπες ερωτήσεις του κοινού. Μαζί τους θα βρίσκονται και δύο επώνυμοι καλεσμένοι, οι οποίοι θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

Η διαδικασία του παιχνιδιού έχει ως εξής: Οι τηλεθεατές στέλνουν γράμματα στο κανάλι με τις ερωτήσεις τους, οι οποίες βέβαια έχουν φροντίσει να είναι τόσο περίεργες ώστε να δυσκολέψουν το πάνελ. «Γιατί οι άντρες κοιμούνται αμέσως μετά το σεξ;», «Τι σχέση έχει ο Αλ Καπόνε με τις ντουλάπες;», «Τι ακριβώς σημαίνει "του ’φυγε το καφάσι;"» είναι μερικά από τα παραδείγματα που δίνει στην ιστοσελίδα του ο Alpha για τους ενδιαφερόμενους τηλεθεατές. Αυτοί που θα στείλουν τις πιο πρωτότυπες ερωτήσεις κερδίζουν 250 ευρώ. Αυτό το διάστημα αναζητείται ο παρουσιαστής του παιχνιδιού.