Γυρίσματα στο εξωτερικό

15.01.2007
Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει από το περασμένο φθινόπωρο και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Απρίλιο.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει από το περασμένο φθινόπωρο και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Απρίλιο. Οι πρώτες σκηνές έγιναν στη Βυτίνα, ενώ οι περισσότερες σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Σε λίγες βδομάδες η πρωταγωνίστρια και αρκετοί συντελεστές της σειράς θα ταξιδέψουν μέχρι τη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, αφού τα ίχνη της σπείρας τούς οδηγούν εκεί. Μάλιστα, ένα από τα βασικά μέλη των εμπόρων που εμπλέκονται στην ιστορία τον υποδύεται ο Άλκης Παναγιωτίδης.

Το πανέμορφο κοριτσάκι που θα υποδυθεί την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη είναι η 9χρονη Αναστασία Τσιλιμπίου.

Ο σκηνοθέτης την επέλεξε ανάμεσα από δεκάδες άλλα κοριτσάκια και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη κάνει δύο διαφημίσεις στην τηλεόραση.

Σε βασικό ρόλο θα δούμε και την Υρώ Λούπη, η οποία υποδύεται μια κοινωνική λειτουργό. «Είναι ένας θετικός χαρακτήρας, που θα βοηθήσει πολύ την ηρωίδα, αλλά συγχρόνως διατηρεί ερωτική σχέση με τον αστυνομικό», μας λέει η ίδια. Αν και τον έχουμε αποτυπώσει στη μνήμη μας ως τον κωμικό Κρητικό του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, ο Γιώργος Παπαζήσης θα μας εκπλήξει με ένα δραματικό ρόλο. Θα υποδυθεί τον πατέρα της Δραγούμη και ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που την πίεσε να κάνει αυτόν τον αποτυχημένο γάμο. Επίσης, μεταξύ άλλων θα δούμε την Άννυ Λούλου και τον Μπάμπη Αλατζά.