Για την καρδιά ενός αγγέλου

15.01.2007
Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και στο βιβλίο της Αναστασίας Κορινθίου-Χατζηρήγα είναι η νέα δραματική ιστορία που μας παρουσιάζει ο Στράτος Μαρκίδης από την τηλεόραση του Alpha.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και στο βιβλίο της Αναστασίας Κορινθίου-Χατζηρήγα είναι η νέα δραματική ιστορία που μας παρουσιάζει ο Στράτος Μαρκίδης από την τηλεόραση του Alpha. Την ερχόμενη Παρασκευή 19 του μήνα στις 22.00 έρχεται η σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου» με μια συγκλονιστική ιστορία.

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς που υπογράφει η Άντα Γκουρμπαλή, κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι η Μαρία (Ναταλία Δραγούμη), μια φτωχή και ταλαιπωρημένη γυναίκα που ζει σε ένα χωριό της Ηπείρου. Ο άντρας της (Γιώργος Νινιός) είναι βίαιος, αλκοολικός και τζογαδόρος. Μόνη της παρηγοριά είναι η 10χρονη κόρη της Ελπίδα. Εκεί που ονειρεύεται να ξεφύγει από τη μίζερη αυτή ζωή η μοίρα τής δίνει το πιο δραματικό χτύπημα. Η κόρη της πέφτει θύμα απαγωγής με τη βοήθεια του συζύγου της. Εκείνος πληρώθηκε για να δώσει το παιδί πιστεύοντας ότι πάει για υιοθεσία. Στην πραγματικότητα όμως η μικρή έχει πέσει θύμα κυκλώματος εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων.

Εκείνη, ορκισμένη να πάρει εκδίκηση, θα καταφέρει να φτάσει στα ίχνη των εγκληματιών και να εξαρθρώσει το κύκλωμα. Στο πλευρό της θα βρεθεί ένας αστυνομικός (Πασχάλης Τσαρούχας) με τον οποίο υπάρχει από παλιά ένας ανομολόγητος έρωτας. Εκείνος, ακόμη ερωτευμένος μαζί της, θα ρισκάρει τη ζωή του και την επαγγελματική του καριέρα για να τη βοηθήσει. Η πρωταγωνίστρια Ναταλία Δραγούμη μας μίλησε για τη νέα σειρά.

Ποια ήταν τα στοιχεία της ιστορίας που σας έκαναν να δεχτείτε το ρόλο;

«Ειλικρινά δεν είχα καμία δεύτερη σκέψη για να δεχτώ το ρόλο. Είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις που μου έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Μόλις διάβασα το βιβλίο, είπα αμέσως πως θέλω να υποδυθώ την ηρωίδα».

Η ιστορία θα εξελιχθεί σύμφωνα μ εκείνη του βιβλίου;

«Έχει αλλάξει λίγο, αλλά είναι αρκετά πιστή στο βιβλίο. Δεν ξέρω αν θα μείνει το ίδιο τέλος».

Πώς περιγράφετε την ηρωίδα που υποδύεστε;

«Η Μαρία είναι μια γυναίκα πάρα πολύ ταλαιπωρημένη από τον άντρα της κυρίως και από τη φτώχεια. Μόλις θα συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός με το παιδί, κινεί γη και ουρανό προκειμένου να μάθει τι έγινε. Η απόγνωση και η απελπισία της είναι τέτοια, που δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν».

Ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο;

«Μέχρι στιγμής όχι, γιατί μια γυναίκα σε τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο. Αλλά θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σίριαλ αργότερα. Ρόλο που δεν θα υποσκελίσει το δραματικό γεγονός».