Ο Γιάννης έφυγε, ήρθε ο Μπομπ

22.01.2007
Πρόωρο, άδοξο αλλά και αναμενόμενο ήταν το τέλος της εκπομπής του Γιάννη Παπαμιχαήλ «Αντί σταρ νιουζ» στο Star.

Πρόωρο, άδοξο αλλά και αναμενόμενο ήταν το τέλος της εκπομπής του Γιάννη Παπαμιχαήλ «Αντί σταρ νιουζ» στο Star. Αν και ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα με σκοπό να μας δείξει όπως ο ίδιος είχε δηλώσει αρχικά τη χιουμοριστική πλευρά του εαυτού του, τελικά δεν κατάφερε να συγκινήσει το κοινό. Αντίθετα μάλιστα, σε καθημερινή βάση η εκπομπή δεν κατάφερνε να κάνει κάτι περισσότερο από το 4%, ενώ όταν μετακόμισε στη ζώνη του Σαββάτου, μόλις και μετά βίας έφτασε το 7%. Τελικά, ο Γιάννης έφυγε για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του λίγο νωρίτερα, ενώ με την επιστροφή του αποφασίστηκε από το κανάλι η διακοπή της εκπομπής λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος επιχειρήσει να επιστρέψει με καινούργια πρόταση. Το Star πάντως κέρδισε πόντους με μια μοναδική μεταγραφή που θα του φέρει όχι μόνο τηλεθέαση, αλλά και περισσότερους φίλους. Μιλάμε βέβαια για το παιδικό πρόγραμμα που κάνει θραύση «Μπομπ ο σφουγγαράκης».

Η Βόσσου στο Star
Επιπλέον στο κανάλι ετοιμάζουν την άφιξη της Σοφίας Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά το τέλος του «Dream show the music 2» στον Alpha μετακομίζει στο κανάλι του Ταύρου με δική της εκπομπή. Αν και ακόμη όλοι κρατούν τα χαρτιά τους καλά κλειστά, οι φήμες θέλουν να παρουσιάζει ένα μουσικό σόου που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα μέσα Φεβρουαρίου και πολύ πιθανόν και σ' αυτό το πρόγραμμα τον πρώτο λόγο να έχουν διάφορα ταλέντα.