"Η οργή της άγνωστης μάνας"

21.09.2009
Xαμός έγινε με τις αποκαλύψεις του ΛΟΙΠΟΝ για τα «Μυστικά της Εδέμ» που θα μας κρατήσουν με κομμένη την ανάσα για όλη τη σεζόν.

Xαμός έγινε με τις αποκαλύψεις του ΛΟΙΠΟΝ για τα «Μυστικά της Εδέμ» που θα μας κρατήσουν με κομμένη την ανάσα για όλη τη σεζόν. Τα τηλέφωνα στα γραφεία μας «άναψαν» από φανατικούς τηλεθεατές της σειράς που ήθελαν να μάθουν περισσότερα. Και καθώς η μέρα για τη χορταστική τηλεταινία, η Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, πλησιάζει, σας έχουμε κι άλλο hot παρασκήνιο. Ποιο είναι το ένα από τα μυστικά που κρύβει ο Στέφανος και θα φέρει νέες ανατροπές στις ζωές των ηρώων και με ποια έχει ερωτική σκηνή ο Λουκάς, η οποία γυρίστηκε με άκρα μυστικότητα; Ας το πάρει το ποτάμι...

Ο Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου) δεν είναι και τόσο αθώος όσο φαίνεται και όλα τα κάνει για το χατίρι της Εύας (Φαίη Ξυλά), την οποία λατρεύει. Μπορεί να καταστρέψει αρχικά τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης), αλλά ο στόχος του είναι άλλος: ο μεγαλοδικηγόρος Πέτρος Ρούσσος (Δάνης Κατρανίδης)! Τα χάσατε; Ναι, έχει μεγάλο μίσος για τον Ρούσσο και σε αυτόν θέλει να φτάσει.

Το άλλο μεγάλο μυστικό; Ο Ρούσσος είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τη μητέρα του Στέφανου και την κατέστρεψε. Της έδωσε να πουλήσει πλαστούς πίνακες και η γυναίκα δεν κατέληξε μόνο στης φυλακής τα σίδερα, αλλά και στο ψυχιατρείο, αφού δεν το άντεξε και «σταμάτησε» το μυαλό της. Η μητέρα του Στέφανου, λοιπόν, είναι μια αινιγματική αριστοκρατική κυρία την οποία θα υποδυθεί η Στέλλα Παπαδημητρίου, μία από τις πιο έμπειρες και καλές ηθοποιούς, με σημαντικούς ρόλους στις κρατικές μας σκηνές Εθνικό Θέατρο, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και στο ελεύθερο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση.

Αρχικά θα εμφανιστεί με πολλά ερωτηματικά, τα οποία θα αφήσει να απαντηθούν με το πέρασμα του χρόνου, καθώς η ίδια δεν μπορεί - προς το παρόν - να αρθρώσει λέξη! Τουλάχιστον, στα πρώτα επεισόδια δεν θα μιλάει καθόλου. Θα είναι σε μια ψυχιατρική κλινική, χαμένη στο δικό της κόσμο, με το γιο της, τον Στέφανο, να έχει ορκιστεί να καταστρέψει τον υπαίτιο για την κατάστασή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση γιου και μητέρας είναι μια σκηνή τόσο δραματική, που θα ραγίσουν καρδιές, αλλά παράλληλα θα ανοίξουν νέες... πόρτες, για μυστικά που ούτε καν είχατε φανταστεί.

Όσο για τον Λουκά (Παναγιώτης Πετράκης), θα μείνει τελικά μόνος, αλλά επειδή, όπως είπαμε, η Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη) δεν θα αφήσει αρσενικό για αρσενικό ήσυχο και καθώς στο παρελθόν γνωριζόταν πολύ καλά με τον Λουκά, θα περάσει hot νύχτες μαζί του. Είπαμε, για να φτάσει στον τελικό σκοπό της, δηλαδή στον Πέτρο Ρούσσο, θα χρησιμοποιήσει τους πάντες και τα πάντα. Δικαίως θα την ονομάσουν την απόλυτη γυναίκα-δηλητήριο της σεζόν!