Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα

11.09.2009
Είστε έτοιμοι; Με αυτό το σλόγκαν μας προετοιμάζει το Mega για τα «Μυστικά της Εδέμ», που θα αρχίσουν να «σκάνε» από τις 20 του μήνα με μια δίωρη τηλεταινία και στη συνέχεια κάθε απόγευμα.

Είστε έτοιμοι; Με αυτό το σλόγκαν μας προετοιμάζει το Mega για τα «Μυστικά της Εδέμ», που θα αρχίσουν να «σκάνε» από τις 20 του μήνα με μια δίωρη τηλεταινία και στη συνέχεια κάθε απόγευμα. Το ΛΟΙΠΟΝ, όμως, ξέρει κάποια από τα μυστικά αυτά, που θα καθηλώσουν για άλλη μια χρονιά τους τηλεθεατές, και σας τα αποκαλύπτει!

Το hot ερωτικό τετράγωνο που θα μας κρατήσει με κομμένη την ανάσα αποτελούν οι: Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου), Εύα (Φαίη Ξυλά), Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης), Μελίτα (Χρύσα Παπά). Μύλος! Η Εύα θα είναι με τον Στέφανο και θα καταφέρει να καταστρέψει τον Μάνο. Στην κυριολεξία θα πιάσει πάτο, τυφλωμένη από εκδίκηση αλλά και παθιασμένη ακόμα από έρωτα γι’ αυτόν. Μόνο που ο Στέφανος θα... παίξει ερωτικά και με τη Μελίτα κι εκείνη θα ενδώσει, ανεξάρτητα αν αγαπάει τον Μάνο και τον διεκδικεί.

Είπαμε... η εκδίκηση και ο έρωτας είναι πολύ κοντά και η Μελίτα θέλει να κάνει την Εύα να πονέσει και τον Μάνο να καταλάβει ότι δεν είναι η γυναίκα-θύμα που νομίζει. Άλλωστε, απ’ ό,τι μαθαίνουμε, η Μελίτα θα πλησιάσει τον Στέφανο, όχι μόνο για να εκδικηθεί την Εύα, αλλά και για να βοηθήσει τον Μάνο, που θα είναι σε απόγνωση από την οικονομική καταστροφή που θα υποστεί από τον Στέφανο. Τελικά, αυτή η Μελίτα ό,τι και να κάνει έχει πάθει «εξάρτηση» από τον Μάνο, ο οποίος σαν τρελός θα θέλει την Εύα και θα φτάσει να πιαστεί μέχρι και στα χέρια με τον Στέφανο για χάρη της.

Θα προκύψει κι άλλος έρωτας; Οι φαν της σειράς θέλουν τον Λουκά (Μάνος Πετράκης) και τη Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) ζευγάρι. Οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά και οι τηλεθεατές θέλουν να τους δουν επιτέλους μαζί. Τουλάχιστον, όπως μάθαμε, δεν υπάρχει τέτοιος έρωτας στα αρχικά πλάνα του φοβερού συγγραφικού διδύμου Ακρίτα - Κυρίτση, που φαίνεται ότι θα βάλουν νέο πρόσωπο στη ζωή της Νόρας όχι διαστροφικό και δολοφονικό αυτή τη φορά και ο Λουκάς θα μείνει πάλι μόνος του. Επειδή όμως οι φαν της σειράς θέλουν να δουν επιτέλους τον Λουκά και τη Νόρα μαζί, ίσως ο αντίζηλος να παίξει για λίγο στην καρδιά της και οι δημιουργοί της σειράς να αλλάξουν γνώμη μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλιώς... έχει ο Θεός για την τρίτη σεζόν, γιατί θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η Νόρα και ο Λουκάς τελικά θα είναι μαζί.

Έρωτας-βόμβα!
Η μεγάλη όμως έκπληξη που θα σκάσει σαν βόμβα μεγατόνων είναι ο νέος έρωτας που θα απειλήσει να τινάξει την παρέα της Φεγγαρόπετρας στον αέρα! Ο μεγαλοδικηγόρος Πέτρος Ρούσσος, που ξέρει και κρύβει πολλά μυστικά, θα ερωτευτεί παράφορα. Όχι, μην περιμένετε να γυρίσει στη γυναίκα του, την Αμαλία (Βάνα Πεφάνη). Θα του προκύψει ο ερωτικός... ανεμοστρόβιλος Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη), η χαμένη σύζυγος του Οδυσσέα (Κώστας Γάκης) που είναι αδίστακτη. Κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι θα τα... ρίξει στον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου), εκείνη θα προτιμήσει τον άλλο ισχυρό της παρέας. Και μην κοιτάτε που ο μεγαλοδικηγόρος Πέτρος Ρούσσος (Δάνης Κατρανίδης) δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του. Πού να δείτε τι έχει να κάνει την καινούργια σεζόν. Και αναρωτιόντουσαν όλοι οι φαν: Είναι δυνατόν το συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση να αφήσει το γοητευτικό Δάνη Κατρανίδη έξω από ερωτική ίντριγκα; Όχι βέβαια, και η Νταίζη θα τον πάει, όχι μόνο στον Παράδεισο, αλλά και στην Κόλαση!