Συνεχίζει ο Καρατζαφέρης

16.02.2007
«Έφυγε και ο Σπύρος Καρατζαφέρης». Αυτή η είδηση κυκλοφόρησε προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας

«Έφυγε και ο Σπύρος Καρατζαφέρης». Αυτή η είδηση κυκλοφόρησε προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Μια παρεξήγηση και μια καθυστέρηση σε ένα ραντεβού του δημοσιογράφου με στέλεχος του σταθμού ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μια έντονη φημολογία. Οι «Αναζητήσεις» όμως, που τελικά προβλήθηκαν τη Δευτέρα, ήρθαν να διαψεύσουν κάθε σενάριο αποχώρησής του. Ο ίδιος, μάλιστα, λίγες ώρες πριν βγει η εκπομπή του στον αέρα μας δήλωσε πως «δεν φεύγω από τον Alpha και δεν συνηθίζω να φεύγω όταν υπάρχει φουρτούνα. Φεύγω όταν υπάρχει μπουνάτσα».

Όσο για τη δυσαρέσκειά του για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής, ο γνωστός δημοσιογράφος μας είπε ότι αυτό το ζήτημα δεν προέκυψε τώρα. «Από την αρχή συζητούσαμε να προβάλλονται οι Αναζητήσεις λίγο νωρίτερα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό, βάσει του προγραμματισμού του σταθμού.

Όσον αφορά τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, αλλαγές αναμένονται να υπάρξουν πολύ σύντομα, καθώς το όνομα του διευθυντή ειδήσεων του Alpha Δημήτρη Μιχαλέλη ακούγεται έντονα πως θα αναλάβει τα ηνία της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην ΕΡΤ.