Ιστορίες με πάθος

20.02.2007
Κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας είναι η Αντρέα (Νατάσα Καλογρίδη), μια γυναίκα αστικής καταγωγής που είναι παντρεμένη με τον Σίμο (Αντώνης Φραγκάκης), ένα γνωστό ζωγράφο.

Κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας είναι η Αντρέα (Νατάσα Καλογρίδη), μια γυναίκα αστικής καταγωγής που είναι παντρεμένη με τον Σίμο (Αντώνης Φραγκάκης), ένα γνωστό ζωγράφο. Για την Αντρέα ο Σίμος φάνηκε από την πρώτη στιγμή ως ο τέλειος άντρας και ο απόλυτος εραστής, κάτι που η μητέρα της δεν μπόρεσε να δεχτεί ποτέ. Μαζί τους ζει η Άννα (Θεοδώρα Τζήμου), ψυχοκόρη της οικογένειας της Αντρέα, η οποία είναι 2 χρόνια μεγαλύτερή της και μεγάλωσαν μαζί. Ο κρυφός έρωτας που νιώθει εδώ και χρόνια η Άννα για τον Σίμο φέρνει τις σχέσεις των τριών τους σε αδιέξοδο.

Η ξαφνική φυγή της Αντρέα φέρνει στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά που θα φέρουν τους τρεις τους αντιμέτωπους με καταστάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα. Ειδικά από τη στιγμή που στη ζωή του Σίμου θα μπει η Ελένη (Τζίνα Αλοιμόνου). Μια νεαρή, πολύ μοντέρνα κοπέλα με όρεξη για ζωή. Έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης και είναι παντρεμένη με έναν πολύ γοητευτικό άντρα, αλλά 25 χρόνια μεγαλύτερό της. Στο ρόλο αυτόν θα δούμε τον Γιώργο Τζώρτζη. Όταν λοιπόν εκείνη με το σύζυγό της συναντηθούν σε ένα νησί με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, η Ελένη και ο Σίμος θα ερωτευτούν παράφορα.

Τι μας είπε η Τζίνα Αλοιμόνου για τη συνεργασία της με τον Κώστα Κουτσομύτη; «Είναι μια μεγάλη εμπειρία να δουλεύεις μαζί του. Είναι σαν να κάνεις σινεμά στην τηλεόραση και σε βοηθάει πολύ υποκριτικά. Αυτό που θέλει ένας ηθοποιός μόνιμα στην πορεία του είναι να έχει έναν καλό οδηγό, γιατί έτσι μπορείς να ξεφεύγεις από τα στεγανά σου».