Ποιος παίζει «Tυφλόμυγα»;

19.02.2007
Ένα παιδικό παιχνίδι είναι αρκετό για να γίνει ένα τηλεοπτικό αριστούργημα όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Και πόσο μάλλον όταν το όνομα του Κώστα Κουτσομύτη κυριαρχεί σ' αυτό.

Οδημιουργός των μεγάλων επιτυχιών βάζει την υπογραφή του στη νέα δραματική σειρά του Alpha «Τυφλόμυγα», που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23.15. Το Α και το Ω για τον Κώστα Κουτσομύτη ήταν οι ηθοποιοί που είχε στο πλευρό του για τo σίριαλ, το οποίο χαρακτηρίζει εμμέσως αριστούργημα. «Πολλοί μεγάλοι σκηνοθέτες έκαναν τα αριστουργήματά τους στη δύση της καριέρας τους. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να φύγω, γιατί αισθάνομαι πολύ φρέσκος».

Η νέα σειρά σηματοδοτεί την επιστροφή σημαντικών ηθοποιών στη μικρή οθόνη, όπως της Τόνιας Καζιάνη, αλλά και του Κώστα Βουτσά, που για πρώτη φορά θα τον δούμε σε δραματικό ρόλο. «Όταν πήρα το καλοκαίρι τον Βουτσά τηλέφωνο και του είπα Κώστα, θέλω να παίξεις ένα ρόλο τελείως κόντρα σε ό,τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα, ένα δραματικό ρόλο, μου απάντησε: Ε, τότε θα τα καταφέρω», θυμάται ο σκηνοθέτης και συνεχίζει: «Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί που παίζουν κωμωδία μπορούν άνετα να μεταπηδήσουν στην τραγωδία».

Σ αυτό συμφωνεί και ο δημοφιλής μας πρωταγωνιστής, ο οποίος μας λέει: «Μ αρέσει που κάνω ένα δραματικό ρόλο. Θα σας καταπλήξω! Όταν μου έκανε την πρόταση ο Κουτσομύτης, δέχτηκα ως τυφλόμυγα, γιατί του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι θα αναδείξει τους πάντες μέσα απ αυτό το σίριαλ».

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά ερμηνεύουν οι Αντώνης Φραγκάκης, Νατάσα Καλογρίδη, Θεοδώρα Τζήμου, Τζίνα Αλοιμόνου, Τζένη Θεωνά, Φιλαρέτη Κομνηνού κ.ά.