Ο «Μεγάλος Αδελφός» ετοιμάζεται

31.08.2010
Πυρετώδεις προετοιμασίες στον Alpha για το επόμενο «Big Brother» και μπορεί ο δρόμος να είναι πια ανοιχτός για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά δεν είναι ο μόνος παρουσιαστής με τον οποίο συζητούν οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Oι άνθρωποι του σταθμού αναμένεται να πάρουν την οριστική απόφαση αυτές τις μέρες και, όσο για τον Μένιο Φουρθιώτη, που ακούστηκε ότι θα είναι ένας από τους παίκτες του πολυσυζητημένου ριάλιτι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Απλώς πέρασε από κάστινγκ τις προηγούμενες μέρες. Έχει τόσες δουλειές άλλωστε με την Τζούλια, πού να προλάβει ο μάνατζερ! Αντίθετα, φαίνεται ότι στο παιχνίδι θα συμμετέχει ένας κυνηγός φαντασμάτων! Θυμάστε τον αδερφό του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδη, που ασχολείται με το μεταφυσικό ρεπορτάζ; Πέρασε κι αυτός από κάστινγκ, και μάλιστα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανθρώπους της παραγωγής. Οπότε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να αναλαμβάνει δράση στο σπίτι του «Big Brother».

Στο κανάλι της Κάντζας έφτασαν πάνω από 6.000 αιτήσεις συμμετοχής, από υποψήφιους όλων των ηλικιών και από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Τα κάστινγκ ολοκληρώθηκαν στις 20 Αυγούστου και σύντομα θα κλείσει και η 14άδα που θα ζήσει υπό το άγρυπνο βλέμμα του «Μεγάλου Αδελφού». Παράλληλα, συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του σπιτιού που θα φιλοξενήσει τους παίκτες. Οι εξωτερικοί χώροι είναι έτοιμοι, ενώ αυτές τις μέρες οι άνθρωποι της Plus Productions, που έχει αναλάβει την παραγωγή του παιχνιδιού, ασχολούνται με την εσωτερική διακόσμηση.

Ο Alpha ετοιμάζει μια πιο εξελιγμένη μορφή του «Μεγάλου Αδελφού», οπότε μην περιμένετε να δείτε παίκτες που θα «σέρνονται» στους καναπέδες και θα τρώγονται μεταξύ τους. Τους περιμένουν πολλή δράση και αρκετές δυσκολίες.

Η εμπειρία τους θα διαρκέσει συνολικά 12 εβδομάδες, ενώ ο καλύτερος θα κερδίσει 200.000 ευρώ.