Παντρεύονται από... Έρωτα

02.04.2007
Η πρώτη τους γαμήλια απόπειρα, πριν από αρκετά επεισόδια, απέτυχε. Η σεναριογράφος της καθημερινής σειράς του «Έρωτα», Βάνα Δημητρίου, δεν τους αφήνει άλλα περιθώρια κι έτσι σήμερα και αύριο (29, 30/3) ο Δημήτρης Λιακόπουλος και η Πατρίτσια Περιστέρη, ή αλλιώς ο Παύλος και η Χριστίνα, θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Σήμερα γάμος γίνεται στον «Έρωτα» του Αντ1, και μάλιστα επεισοδιακός. Ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς, που δίνει την πιο κωμική νότα, δεν θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο ακόμη και την ημέρα του γάμου του. Έτσι, αφού και η Χριστίνα πείθει τους γονείς της -οι οποίοι αρχικά είχαν αντιρρήσεις γι’ αυτόν το γάμο- απειλώντας τους ότι αν δεν παντρευτεί τον Παύλο θα αυτοκτονήσει, όλοι ετοιμάζονται για μια αξέχαστη τελετή.

Και γιατί θα τους μείνει αξέχαστη; Γιατί η εμφάνιση των πεθερικών του Παύλου θα τους αφήσει όλους... άφωνους! Οι γονείς της Χριστίνας, η Τζένη και ο Δημήτρης, όπως θα είναι τα ονόματά τους στη σειρά γι’ αυτά τα δύο επεισόδια, θα αναστατώσουν τους πάντες. Η Τζένη είναι μια νέα γυναίκα που πιστεύει στη μετεμψύχωση και πάντα αναζητά νέες εμπειρίες στη ζωή της. Έτσι, όταν γνωρίζει τον Αλέξανδρο (Γιάννη Σπαλιάρα), αδιαφορεί για τους τύπους και το σύζυγό της και επιδίδεται σε ένα άγριο φλερτ! Όλοι σοκάρονται από τη συμπεριφορά της και περισσότερο ο Αλέξανδρος, που επιπλέον δέχεται και τα πειράγματα του Στέφανου (Στέφανος Κυριακίδης).

Πώς αντιδρά όμως ο σύζυγος; Μαθημένος σε τέτοιες καταστάσεις -μιας που η γυναίκα του δεν φλερτάρει ανοιχτά για πρώτη φορά-, βρίσκει παρηγοριά στο φαγητό και το ποτό.

Μπερδεύουν τις εκκλησίες
Εκτός από τους γονείς της Χριστίνας, πιο επεισοδιακό ακόμη κάνει το γάμο ένα μεγάλο μπέρδεμα που έχει δημιουργήσει ο Παύλος. Τελευταία στιγμή ενημερώνει τους συγγενείς και τους λιγοστούς καλεσμένους, αλλά όταν τους τηλεφωνεί για να τους ενημερώσει, κάνει λάθος τις εκκλησίες. Κι έτσι, αντί οι καλεσμένοι να πάνε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, πηγαίνουν δύο τετράγωνα πιο κάτω, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Και όπως ο ίδιος θα πει χαρακτηριστικά στον πατέρα του όταν αντιληφθεί το λάθος του: «Μπέρδεψα τους... καβαλάρηδες! Δεν ήξερα ότι τόσοι άγιοι είναι φαν της ιππασίας». Έτσι, εξαιτίας αυτού του μπερδέματος η νύφη και όλοι οι συγγενείς πηγαίνουν σε λάθος εκκλησία και μέχρι να καταφέρουν να επικοινωνήσουν στα κινητά τους τηλέφωνα περνά αρκετή ώρα αγωνίας.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά και μετά το μυστήριο ακολουθεί δεξίωση, όπου εκεί και πάλι η μητέρα της Χριστίνας γίνεται το πρόσωπο της βραδιάς, καθώς φλερτάρει διαρκώς τον Αλέξανδρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ