Ντύνεται πρόωρα πεθερά

23.04.2007
Η γλυκιά Καίτη είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση-δέλεαρ να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της μικρής οθόνης.

Η γλυκιά Καίτη είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση-δέλεαρ να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της μικρής οθόνης. Θα ενσαρκώσει την «Αθηναία πεθερά», ένα ρόλο που δεν θα βρίσκεται και πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Θα παίξει μια φτασμένη λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ο 21χρονος γιος της που είναι φοιτητής ερωτεύεται μια Ελληνοουκρανέζα και της ανακοινώνει ορθά κοφτά ότι σκοπεύει να την παντρευτεί. Τα ευτράπελα ξεκινούν όταν η πεθερά Καίτη ανακαλύπτει ότι η μελλοντική νύφη της δουλεύει μαζί με τη μελλοντική πεθερά της στο ίδιο μπουζουξίδικο!

Από τότε μέσα στη «λαϊκιά» πεθερά ξυπνά το καθαρόαιμο ελληνικό ταμπεραμέντο της κλασικής μητέρας και αρχίζει να φέρνει εμπόδια, για να καταστρέψει το ειδύλλιο. Πέρα από το γεγονός ότι η Καίτη θεωρεί το γιο της ακόμη «νιάνιαρο», δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον παντρέψει με μία του ίδιου επαγγέλματος με εκείνη και δη με μια κοπέλα που δεν είναι καν Ελληνίδα!

Αναμένουμε λοιπόν το επεισόδιο με μεγάλη αγωνία για να δούμε το νέο επαγγελματικό «ρίσκο» της Καίτης. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ποιος δεν θα ήθελε για πεθερά την Καίτη!