Και του χρόνου!

26.04.2007
Φιγουράρουν κάθε βδομάδα στην κορυφή του τηλεβαρόμετρου, αφού είναι οι πιο αγαπημένες του κοινού. Πώς κλείνουν φέτος τις ιστορίες τους και πώς θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον;

Φιγουράρουν κάθε βδομάδα στην κορυφή του τηλεβαρόμετρου, αφού είναι οι πιο αγαπημένες του κοινού. Πώς κλείνουν φέτος τις ιστορίες τους και πώς θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον;

Λίγο πριν παρθούν οι αποφάσεις για τα επόμενα ψυχαγωγικά προγράμματα τα κανάλια έχουν ήδη αποφασίσει ποιες από τις φετινές τους εβδομαδιαίες σειρές θα συνεχίσουν και του χρόνου. Πρόκειται φυσικά για εκείνες που άντεξαν και με διαφορά στον ανταγωνισμό.

MEGA Φουλ της κωμωδίας
Για τρίτη σεζόν νέες πεθερές απ όλη την Ελλάδα με νέες ιστορίες και περιπέτειες θα μας κρατήσουν συντροφιά. Οι «7 θανάσιμες πεθερές» αγαπήθηκαν τόσο πολύ από το κοινό, που δεν θα ήταν δυνατό να μην εμφανιστούν στην οθόνη μας και από τον Οκτώβριο.

Ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς πήρε το «πράσινο φως» και οι πιο ανατρεπτικοί εργένηδες της οθόνης θα συνεχίζουν να μας παρουσιάζουν τον κόσμο των «Singles». Με τους ίδιους ηθοποιούς, στους οποίους ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι, ο σεναριογράφος έχει ήδη έτοιμες πολλές ιστορίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά για μια ολόκληρη χρονιά.

Πόσους ακόμη μπορεί να φιλοξενήσει ένα «Κόκκινο δωμάτιο»; Όσους επιθυμούν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, που θα συνεχίσουν ακάθεκτοι να δημιουργούν τους πιο παράξενους χαρακτήρες αλλά και τις πιο ακραίες ιστορίες που μπορούν να εξελιχθούν σε ένα ξενοδοχείο.

EΡΤ Συνεχίζουν να... λουφάρουν
Το «πράσινο φως» για τη δεύτερη χρονιά πήρε και η «Λούφα και παραλλαγή» και από του χρόνου στην ιστορία θα προστεθούν και άλλες γυναίκες που θα ταλαιπωρήσουν τους τηλεοπτικούς φαντάρους. Η δράση θα μεταφερθεί στο 74, την εποχή της μεταπολίτευσης.

ΑΝΤ1 Πλάκες με μυστήριο

3Τελικά, στον ΑΝΤ1 ό,τι ξεκίνησε το δεύτερο μισό της σεζόν είχε την τύχη με το μέρος του. Έτσι, τόσο το «Πλάκα μου κάνεις» όσο και οι «Ιστορίες μυστηρίου» παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, τα γυρίσματα της κωμικής σειράς με τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Καραμίχο έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Οπότε είτε θα γίνουν αλλαγές στο μοντάζ των τελευταίων σκηνών είτε θα ξαναγυριστούν ορισμένες, προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού για την επόμενη χρονιά. Με το δεξί έκαναν ποδαρικό πριν από μερικές εβδομάδες και οι «Ιστορίες μυστηρίου» της Μάρας Μεϊμαρίδη. Έτσι, το κανάλι έδωσε αμέσως το Ο.Κ., ώστε οι δραματοποιημένες ιστορίες να συνεχιστούν, αλλά με κάποιες μικροαλλαγές.

ALPHA Το δράμα υπερτερεί
Στην Ιταλία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τον τίτλο «Ιncantesimo». Στη χώρα μας ήρθε από τη συχνότητα του Alpha και το «Αν μ αγαπάς» αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Μάλιστα, είναι από τις λίγες σειρές που κατάφεραν να «σταθούν» απέναντι στον τυφώνα «Μαρία η άσχημη». Έτσι, από τον Οκτώβριο θα δούμε το νέο κύκλο επεισοδίων με καινούργιους ηθοποιούς σε πολλούς από τους βασικούς ρόλους.

Τελικά, δεν θα δοθεί φέτος το τέλος στη δραματική ιστορία «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης θα συνεχίσει για επιπλέον 18 επεισόδια τη σειρά ύστερα από πρόταση του καναλιού κι έτσι οι απαντήσεις στις αγωνίες της Ναταλίας Δραγούμη θα δοθούν του χρόνου.