Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

22.10.2009
Μετά τα «Μαύρα μεσάνυχτα» ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει από τον Ιανουάριο στη συχνότητα του Mega, σε γνώριμα γι’ αυτόν σεναριακά και σκηνοθετικά μονοπάτια.

Μετά τα «Μαύρα μεσάνυχτα» ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει από τον Ιανουάριο στη συχνότητα του Mega, σε γνώριμα γι’ αυτόν σεναριακά και σκηνοθετικά μονοπάτια.

Ο«Τρίτος νόμος» θα είναι η νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων που θα μας ξεναγεί πάλι στο σκοτεινό κόσμο του εγκλήματος. Μετά την «Ανατομία ενός εγκλήματος», τη «Δέκατη εντολή» και τον «Κόκκινο κύκλο» αυτή θα είναι η τέταρτη σειρά ανάλογου περιεχομένου για το γνωστό σκηνοθέτη.

Η διαφορά; Ο «Τρίτος νόμος» θα είναι πολύ πιο κοντά στα θρίλερ, καθώς θα υπάρχουν αρκετές σκηνές στις οποίες θα παρακολουθούμε ωμή βία και πολύ μεγάλη ένταση. Μια πρόγευση πήραμε ήδη στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος του Mega.

Στο πρώτο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε μια έντονη ιστορία ερωτικού πάθους, που όμως θα έχει άδοξο και σκληρό τέλος. Πρωταγωνιστές της, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιάννης Στάνκογλου και η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Σεναριακά πάντως έχουν ήδη παραδοθεί τα πρώτα 5 επεισόδια, τα οποία υπογράφουν το δίδυμο Ρίσβα - Σακαλή και κάποια ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα έχουν παραδοθεί στο Mega και τα υπόλοιπα, για να υπάρξει η τελική έγκριση. Ιδιαίτερη βιασύνη πάντως δεν υπάρχει, καθώς ο Πάνος Κοκκινόπουλος, θέλει η δουλειά του να είναι άψογη και αυτό που αναζητεί, όπως και στις παλαιότερες σειρές αυτοτελών επεισοδίων που έκανε, είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν τα γκεστ να μην έχουν συχνή παρουσία στη μικρή οθόνη.

Όσο για για τον τίτλο της νέας του σειράς; Ο σκηνοθέτης τον εμπνεύστηκε από το νόμο του Νεύτωνα. Η συνέχεια επί της οθόνης από τον Ιανουάριο.