"X-Factor": Φέτος η ομάδα σκίζει...

14.09.2010
«Φέτος θα τρελαθείτε», ομολογεί ενθουσιασμένος ο Νίκος Μουρατίδης στο ΛΟΙΠΟΝ μιλώντας για τον τρίτο κύκλο του μουσικού πετυχημένου σόου.

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Γιώργος Λεβέντης, ο Νίκος Μουρατίδης, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους επιστράτευσαν για μία ακόμα φορά τις γνώσεις και το... χιούμορ τους και συνάντησαν όλα τα επίδοξα ταλέντα που διεκδικούν μια θέση στη σοουμπίζ.

Τα αποτελέσματα θα μας ενθουσιάσουν, όπως ομολογεί ο σκληρός κριτής, δίνοντας μια πρώτη γεύση απ’ όλα όσα έζησαν στις οντισιόν τον τελευταίο καιρό. Ο Νίκος Μουρατίδης ομολογεί στο ΛΟΙΠΟΝ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Φέτος νομίζω ότι θα είναι η καλύτερή μας χρονιά. Έχουν έρθει πολύ αξιόλογα παιδιά από μουσικά σχολεία, τα οποία μέχρι τώρα σνόμπαραν τα τηλεοπτικά μουσικά προγράμματα. Φέτος βλέπω ότι έχουμε μεγάλο ρεύμα και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι έχουμε και πάρα πολύ ωραία συγκροτήματα».

Το οποίο σημαίνει ότι φέτος θα αναλάβετε τα συγκροτήματα;

«Μακάρι. Από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αφτί. Αυτό θέλω. Βέβαια, εντάξει, δεν με χαλάει να έχω και τα κορίτσια, γιατί έχουμε και ωραία κορίτσια. Αλλά νομίζω ότι στα συγκροτήματα θα δράσω καλύτερα, μιας κι έχω ροκ καταβολές». "Όλοι περιμένουν πάντως να δουν την εκπομπή, γιατί η αλήθεια είναι πως η δυνατή χημεία σας με τον Θεοφάνους αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν παιρνάει απαρατήρητη.

«Ο Θεοφάνους φέτος σε ό,τι λέω συμφωνεί. Άσε που έχει αρχίσει να του αρέσει το ρεπερτόριο που εγώ προτιμώ. Έχω αρχίσει να ανησυχώ. Έρχεται ο τραγουδιστής, τον ρωτάω ποιο τραγούδι θα πεις, απαντάει "Το πάτωμα" και ο Θεοφανους συμπληρώνει: "Α! Το αγαπημένο μου". Του λέω λοιπόν κι εγώ: "Πες το μου... Από πότε;". Πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς το "X-Factor" είναι το καλύτερο σόου του πλανήτη. Φέτος θεωρώ ότι θα είναι η καλύτερη χρονιά».

Και πιο ποιοτικό απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι...

«Έχει όλα τα είδη φέτος. Πολύ ωραία συγκροτήματα, ποπ και ροκ, καταπληκτικά κορίτσια όλων των ρεπερτορίων, πολύ ωραία αγόρια. Μέχρι στιγμής κι ενώ δεν έχουμε τελειώσει ακόμα τις οντισιόν, έχουμε την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη και είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι. Άσε που έτσι και δεις το τρέιλερ θα μείνεις ξερός».

Ποιο είναι το πιο τρελό γύρισμα που κάνατε μέχρι στιγμής στις οντισιόν;

«Ήρθε ένας, τον ρώτησα πώς σε λένε και μου απάντησε: "Είμαι ο Σάκης Ρουβάς του Πειραιά". Του απάντησα λοιπόν: "Ναι; Ο Σάκης Ρουβάς του Χαλανδρίου πού είναι;". Ο Σάκης Ρουβάς του Πειραιά είναι όλα τα λεφτά. Θα πέσει πολύ γέλιο! Φέτος θα τρελαθείτε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ