Ποιοί κάνουν πρεμιέρα

10.09.2010
Ανανεωμένες τόσο σε επίπεδο θεματολογίας όσο και προσώπων επιστρέφουν από Δευτέρα οι καθημερινές εκπομπές του Alpha «Πάνω στην ώρα», «Κους Κους» και «Δέστε τους».

Στην κλασική συνταγή του infotainment θα βασιστούν και φέτος οι οικοδεσπότες του πρωινού μαγκαζίνο του Alpha Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου. Οι δύο δημοσιογράφοι θα φροντίζουν καθημερινά από τις 07:30 έως τις 10:00 να μας μεταφέρουν «Πάνω στην ώρα» τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας, το ρυθμό της επικαιρότητας, ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο, χρήσιμες συμβουλές για τον καταναλωτή, έξυπνες λύσεις για μια καλύτερη ζωή, ό,τι συζητείται στην πόλη, ειδικές στήλες, lifestyle και νέες τάσεις.

Στη λογική του infotainment μπαίνει από φέτος και το «Κους Κους», με κεντρική παρουσιάστρια πάντα την Κατερίνα Καράβατου και μέλη της υπόλοιπης παρέας τους Νάσο Γουμενίδη, Βάσω Κολλιδά, Θανάση Κουμπαρούδη, Δημήτρη Παπανώτα και Ρούλα Χάμου. «Αλλάζουν αρκετά πράγματα φέτος στην εκπομπή, όπως και οι άνθρωποι μπροστά από τις κάμερες. Πολύ σημαντικό στοιχείο για μας είναι φέτος να συνδυάσουμε ενημέρωση με ψυχαγωγία αλλά και να προσεγγίζουμε χιουμοριστικά κάποια θέματα της επικαιρότητας. Θέλουμε να υπάρχει καλή διάθεση στην εκπομπή και φυσικά αυτό να περνάει και στον κόσμο», μας είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ανανεωμένη επιστρέφει και η παρέα του «Δέστε τους». Κεντρικοί παρουσιαστές ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, που θα έχουν στην παρέα τους τον «παλιό» Νότη Χριστοδούλου και την «καινούργια» Κατερίνα Καινούργιου. Περίεργες ειδήσεις, πρωτότυπα ρεπορτάζ, αστεία θέματα και ανατρεπτικά σχόλια θα αποτελέσουν και φέτος το βασικό κορμό της εκπομπής.