To «όχι» του Γρηγόρη

30.10.2009
Τι συμβαίνει με τον Γρηγόρη, γιατί σνομπάρει τον «Όμορφο κόσμο»; Αυτή είναι η ερώτηση που κυκλοφορεί εδώ και μέρες εντός κι εκτός πλατό της πρωινής εκπομπής που εκείνος δημιούργησε

Τι συμβαίνει με τον Γρηγόρη, γιατί σνομπάρει τον «Όμορφο κόσμο»; Αυτή είναι η ερώτηση που κυκλοφορεί εδώ και μέρες εντός κι εκτός πλατό της πρωινής εκπομπής που εκείνος δημιούργησε και έφερε στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης. Ακόμα και ο κόσμος αναρωτιέται γιατί το καλό παιδί της τηλεόρασης δεν έχει περάσει να πει δυο κουβέντες με τους νέους παρουσιαστές, που δίνουν τη μάχη τους για να κερδίσουν μια καλή θέση. «Μήπως ο Γρηγόρης δεν έχει κάτι να ανακοινώσει στον κόσμο ή δεν θέλει να τον στριμώξουν με ερωτήσεις του τύπου -πότε παντρεύεστε με τη Νάντια-; Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη εκπομπή έστειλε μια ανθοδέσμη και ένα μπιλιετάκι με λίγα λόγια για καλή επιτυχία. Αρκεί όμως αυτό; Μήπως όπως συζητιέται ενοχλήθηκε που η πεντάδα και οι υπεύθυνοι προτίμησαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να τους ανεβάσει τις θεαματικότητες και όχι εκείνον; Όποιος και αν είναι ο λόγος, η άρνησή του ή, αν προτιμάτε, η απουσία του έχει προκαλέσει αίσθηση και συζητήσεις, που μάλλον θα σταματήσουν μόνο όταν επισκεφτεί το πλατό του «Όμορφου κόσμου» για να τον κάνει ομορφότερο.

Πολλοί έβαζαν στοίχημα ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα εμφανιζόταν στην πρεμιέρα του «Όμορφου κόσμου το πρωί». Το έχασαν όμως, όχι μόνο γιατί δεν εμφανίστηκε στην πρώτη εκπομπή, αλλά ούτε και στην επόμενη. Αντίθετα με άλλα δυνατά ονόματα του σταθμού, που ενίσχυσαν τη νέα πεντάδα των παρουσιαστών του Μεγάλου Καναλιού.