Άνοιξαν τα σχολεία

25.09.2007
Με μαθητές αναμένεται να γεμίσουν τα πλατό του ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν, αφού δύο τηλεπαιχνίδια του θα έχουν να κάνουν με παιδιά. Και πιο συγκεκριμένα, με μαθητές της Ε Δημοτικού και της Γ Λυκείου.
Ο Παπαδάκης στο δημοτικό και ο Γεωργαντάς στο λύκειο

Με μαθητές αναμένεται να γεμίσουν τα πλατό του ΑΝΤ1 τη φετινή σεζόν, αφού δύο τηλεπαιχνίδια του θα έχουν να κάνουν με παιδιά. Και πιο συγκεκριμένα, με μαθητές της Ε Δημοτικού και της Γ Λυκείου.

Στο πρώτο, που θα λέγεται «Είστε εξυπνότεροι από ένα παιδί της Ε Δημοτικού;», οι παίκτες θα καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις και απορίες παιδιών ηλικίας 10-11 χρόνων. Η έκπληξη σε αυτό το τηλεπαιχνίδι είναι ο παρουσιαστής, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Κατά το παρελθόν από το ίδιο κανάλι είχε παρουσιάσει το «Δέκα με τόνο». Αρχικά για την παρουσίασή του είχε ακουστεί και το όνομα της επίσης δημοσιογράφου Βασιλικής Παναγιωτοπούλου (σ.σ.: σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη). Τελικά όμως, απ ό,τι φαίνεται, δεν τα βρήκαν κι έτσι οι υπεύθυνοι του καναλιού κατέληξαν στο βαρύ πυροβολικό τους, τον Γιώργο Παπαδάκη.

Το άλλο τηλεπαιχνίδι έχει να κάνει με μεγαλύτερα παιδιά, μεταξύ 17 και 18 χρόνων. Πρόκειται για το «Last Ρassenger» (Ο τελευταίος επιβάτης), ένα πολύ νεανικό πρόγραμμα. Το κανάλι από την άνοιξη ακόμη έψαχνε για έναν παρουσιαστή που να είναι δημοφιλής σε αυτές τις ηλικίες. Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του Θέμη Γεωργαντά. Στη συνέχεια, όμως, στο τραπέζι έπεσαν και άλλα ονόματα, για να καταλήξουν τελικά στην πρώτη τους επιλογή. Στο παιχνίδι θα παίρνουν μέρος μαθητές της τρίτης τάξης του λυκείου από όλη τη χώρα και κάθε εβδομάδα η καλύτερη ομάδα που θα βγαίνει έπειτα από διάφορες δοκιμασίες θα κερδίζει τα χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή της.

Ζέτα και Τσιμιτσέλης μαζί
Σε τηλεπαιχνίδι αναμένεται να δούμε φέτος το χειμώνα και τη Ζέτα Μακρυπούλια από κρατικό κανάλι και συγκεκριμένα από τη συχνότητα της ΝΕΤ. Ενώ όμως στην αρχή όλα έδειχναν ότι η γλυκιά Ζέτα θα παρουσίαζε μόνη της το τηλεπαιχνίδι, ξαφνικά μάθαμε ότι το πιο πιθανό είναι να έχει και παρέα. Και μάλιστα πολύ ωραία παρέα, αφού μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, που ακούγεται ότι θα είναι ο συμπαρουσιαστής της, θα αποτελούν ένα δροσερό και νεανικό τηλεοπτικό δίδυμο.

Καραόκε με Μικρούτσικο στον Alpha
«Θα πεις κι ένα τραγούδι» θα λέγεται το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha που θα παρουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σύμφωνα με το κανάλι, από τις πρώτες κιόλας μέρες που άρχισε να παίζεται το τρέιλερ η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και όλα δείχνουν ότι θα αποδειχθεί ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του καναλιού.

Το παιχνίδι βασίζεται σε ανάλογο τηλεπαιχνίδι της αμερικάνικης τηλεόρασης, το «Singing Βee», το οποίο μάλιστα φέτος το καλοκαίρι αναδείχθηκε ως το απόλυτο hit, αφού κατάφερε να περάσει σε θεαματικότητα πολύ δυνατά προγράμματα. Από πολλούς μάλιστα χαρακτηρίστηκε όχι απλώς η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, αλλά η επιτυχία της τελευταίας πενταετίας. Έτσι, μετά τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημείωσε στην Αμερική έχει αρχίσει, όπως ήταν αναμενόμενο, και η προώθησή του στην Ευρώπη. Το τηλεπαιχνίδι βασίζεται στην ιδέα του καραόκε και απ ό,τι μάθαμε στο πλατό, εκτός από τον παρουσιαστή, θα βρίσκονται άλλα 27 άτομα.

Τα «Χρυσά κορίτσια» επιστρέφουν στη ΝΕΤ
Τα «Golden girls», τα «Χρυσά κορίτσια», έρχονται στη ΝΕΤ. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα σίριαλ της αμερικάνικης τηλεόρασης, που παλιότερα είχε μεταφερθεί στη δική μας ιδιωτική τηλεόραση. Η νέα του βερσιόν θα μεταδοθεί από το κρατικό κανάλι, το οποίο έχει αρχίσει να ψάχνει τις Ελληνίδες πρωταγωνίστριες που θα ενσαρκώσουν τους βασικούς ρόλους. Επικρατέστερες για τα δύο από τα τρία χρυσά κορίτσια είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Ντίνα Κώνστα.