Μετακόμισε μετά τα μεσάνυχτα

10.11.2009
Τελευταία ευκαιρία για τον Βασίλη Δρυμούση, που μετά τις χαμηλές... πτήσεις τηλεθέασης με το «Showbiz News» του Αlter «μετακόμισε» αιφνιδίως στη μεταμεσονύχτια ζώνη του καναλιού.

Τελευταία ευκαιρία για τον Βασίλη Δρυμούση, που μετά τις χαμηλές... πτήσεις τηλεθέασης με το «Showbiz News» του Αlter «μετακόμισε» αιφνιδίως στη μεταμεσονύχτια ζώνη του καναλιού. Οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι ίσως η εκπομπή «τσιμπήσει» περισσότερο αν προβάλλεται αμέσως μετά το «Ζαμάν φου» της Αννίτας Πάνια. Παράλληλα, θέλουν να ανανεώσουν λίγο το περιεχόμενό της κάνοντάς το ελαφρώς πιο «πιπεράτο», κάτι που δεν επιτρεπόταν στη μεσημεριανή ζώνη. Στο πλευρό του Βασίλη θα βρίσκονται όπως πάντα οι τρεις εκρηκτικές κούκλες του: Μαρία-Λουίζα Βούρου, Όλγα Λαφαζάνη και Χρύσα Δρακάκη.

Αυτή η αλλαγή, όμως, φέρνει αλλαγές και στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» με τη Φαίη Σκορδά, που έχει αποδειχτεί το 10 το καλό για το κανάλι. Κι αυτό γιατί θα μεγαλώσει κι άλλο σε διάρκεια και θα γίνει 3 ώρες και 45 λεπτά, ενώ η Βάσια Λόη με το «Μεσημεριανό Εxpress» της θα είναι σχεδόν απέναντι από το «Δέστε τους» του Alpha.