Ερωτικό τρίγωνο στο «Μ+Μ»

13.11.2009
Το ΛΟΙΠΟΝ τρύπωσε στα γυρίσματα του «Μ+Μ» και σε ένα διάλειμμα μιλήσαμε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μας αποκάλυψε μυστικά της σειράς αλλά και δικά της...

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Το ΛΟΙΠΟΝ τρύπωσε στα γυρίσματα του «Μ+Μ» και σε ένα διάλειμμα μιλήσαμε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μας αποκάλυψε μυστικά της σειράς αλλά και δικά της... Μαλλί με μαλλί θα πιαστεί η Πηνελόπη με την Παναγιώτα Βλαντή για χάρη του Φάνη Μουρατίδη! Θα το δούμε να συμβαίνει στη σειρά του Mega που μπήκε στη ζωή μας και κάθε Παρασκευή στις 21:00 μας επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα και ανατροπές. Ο αταίριαστος έρωτας του ροκά Μιχάλη (Φάνης Μουρατίδης) και της ελίτ Μαργαρίτας (Παναγιώτα Βλαντή) θα περάσει από σαράντα κύματα αλλά και η κοπέλα του και μάνατζέρ του Κική (Πηνελόπη Αναστασοπούλου) δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

«Η Κική είναι ένα από αυτά τα μοντέρνα κορίτσια που πιστεύουν ότι το πιο σημαντικό σήμερα είναι να έχεις λεφτά και καταξίωση μέσα από μια καλή επαγγελματική θέση. Δουλεύει ως μάνατζερ, αλλά δεν θα βρει εκεί την ευτυχία. Το συνειδητοποιεί τώρα, που βλέπει ότι αρχίζει να χάνει τον Μιχάλη», μας είπε η Πηνελόπη.

Θα δούμε την Κική να διεκδικεί τον Μιχάλη από τη Μαργαρίτα; Αποκάλυψέ μας κάτι από τα επόμενα επεισόδια...

«Θα δείτε τη ροκ Κική να μπαίνει μέσα στο σπίτι της Μαργαρίτας, αλλά να έχει μεταμορφωθεί εντελώς. Θα είναι ίδια η Μαργαρίτα. Ίδιο λουκ, ίδια ομιλία. Μέχρι τσάι, το οποίο σιχαίνεται, παραγγέλνει να τις φτιάξει η Μαργαρίτα, γιατί θέλει κάτι από αυτήν!».

Σου αρέσει να αλλάζεις το λουκ σου;

«Πολύ. Το άλλαζα πιο συχνά όταν δεν ήμουν ηθοποιός, γιατί τώρα αυτά πάνε ανάλογα με το ρόλο. Μου αρέσουν οι μεταμορφώσεις, γι’ αυτό και επέλεξα να κάνω αυτό το επάγγελμα. Στο παρελθόν έχω ξυρίσει τα μαλλιά μου, τα έχω βάψει φούξια. Φέτος φοράω πορτοκαλί extensions στο θέατρο, στο "Σεσουάρ για δολοφόνους", ενώ πέρυσι ήμουν ξανθιά».

Βλέπεις να ξεμαλλιάζεστε με την Παναγιώτα για χάρη του Μιχάλη;

«Με την Παναγιώτα αποκλείεται, γιατί είμαστε φίλες. Με τη Μαργαρίτα σίγουρα! (Γέλια.) Θα το δείτε σύντομα. Και άλλα πολλά».

Θυμάσαι κάποιο απρόοπτο που συνέβη στα γυρίσματα;

«Ναι, στη σκηνή που σηκώνομαι από το κρεβάτι με τον Μιχάλη. Δεν μου είχαν πει ότι θα φανεί το εσώρουχό μου. Ευτυχώς, φορούσα ένα δικό μου σλιπάκι, γιατί αυτά που μου έφεραν ήταν πολύ προκλητικά. Νομίζω ότι αυτό ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση, γιατί ήταν πολύ αστείο».

Eδώ και δύο χρόνια έχεις βρει το σύντροφο της ζωής σου, τον Γρηγόρη, που είναι πρώην αθλητής και μοντέλο. Σκέφτεσαι το γάμο;

«Όχι. Ούτως ή άλλως, ζούμε σαν παντρεμένοι. Δεν είμαστε από εκείνους που τους ενδιαφέρουν τα χαρτιά».

Έχεις σκεφτεί να αποκτήσεις παιδί;

«Πολλά, όχι ένα. Είναι κάτι που το αφήνω ανοιχτό και θέλω να έρθει όποτε εκείνο πιστεύει ότι θα είναι η κατάλληλη ώρα». (Γέλια.)

Θα έκανες τα πάντα για τον έρωτα;

«Ναι, μόνο για τον έρωτα θα έκανα τα πάντα».

Είσαι πολύ αισιόδοξη και με χιούμορ. Όλοι σε αποκαλούν «καλό παιδί». Σου αρέσει αυτό;

«Πάρα πολύ, και τους ευχαριστώ που το λένε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος στη ζωή και τη δουλειά μου. Αυτό θέλω από τη ζωή μου. Προτιμώ να με λένε καλό παιδί, παρά σέξι, όμορφη, ταλαντούχα».