Ποιον στέλνει στη φυλακή η Κάτια

19.11.2009
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Κάτια Καλλιφατίδη, η σκληρή γιαγιά που υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη στη «Ζωή της άλλης», η οποία χτυπάει θεαματικότητες που αγγίζουν το 55%;

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Κάτια Καλλιφατίδη, η σκληρή γιαγιά που υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη στη «Ζωή της άλλης», η οποία χτυπάει θεαματικότητες που αγγίζουν το 55%; Στα άκρα είναι η απάντηση και θα το κάνει όταν την εγκαταλείψει και ο άλλος της γιος, ο Μάνος, που θα τον στείλει στη φυλακή!

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι η λατρεμένη της AGB. Σε όποιο ρόλο κι αν έχει παίξει απογειώνει τα σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστεί. Τι κι αν υποδύεται φέτος την κακιά και τη ραδιούργα; Και να φανταστείτε ότι ακόμα δεν έχει ξεδιπλώσει όλη την κακία που θέλει ο ρόλος της... Το ΛΟΙΠΟΝ κατάφερε κι έμαθε ποια θα είναι η επόμενη ραδιουργία της, που θα ξεπεράσει ακόμα και αυτές της Ξένιας (Αθηνάς Οικονομάκου). Θα στήσει ολόκληρη πλεκτάνη στο γιο της, τον Μάνο (Κώστας Αποστολάκης), αδιαφορώντας ότι εκείνος της στάθηκε στις πιο δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές της ζωής της. Μπροστά στον εγωισμό και στην κυριαρχία της δεν βάζει τίποτα. Ούτε την αγάπη της μάνας! Άλλωστε, η φράση που είπε στη σειρά «Εμένα δεν με εγκαταλείπει κανείς» δείχνει πόσο απόλυτη είναι. Θα δείξει όμως και πόσο σκληρή μπορεί να γίνει όταν ο Μάνος επαναστατήσει με όλα αυτά που κάνει και ζητήσει την ελευθερία του. Αντί γι’ αυτήν, θα βρει να τον περιμένει η... φυλακή! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στήνεται το πολυδάπανο σκηνικό της φυλακής.

Χωρισμοί και έρωτες
Τι θα γίνει όμως με την Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου), και την Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη) αλλά και τον Στέφανο (Όθωνας Μεταξάς); Δυστυχώς, η άλλη ραδιούργα, η Ξένια, θα στήσει ένα έξυπνο κόλπο και θα χωρίσει την Ελπίδα από τον Στέφανο, ενώ θα καταφέρει να τον κερδίσει προσωρινά εκείνη. Όσο για την Ελπίδα, πληγωμένη, θα βρει «καταφύγιο» στην αγκαλιά του γοητευτικού σεφ Χάρη (Μάνος Παπαγιάννης), που μπαίνει δυναμικά στη σειρά. Όχι, εκείνος δεν θα έχει μάτια για άλλη, καθώς η σκέψη να παίξει φλερτ και με την Κάτια Καλλιφατίδη εγκαταλείφθηκε. Θέλουν την πανούργα γιαγιά για φέτος τουλάχιστον να μην ερωτεύεται, κάτι που θα έδινε γλυκύτητα στο σκληρό της πρόσωπο. Τη θέλουν Κρουέλα, όπως άλλωστε την αποκαλούν και οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή της.