Μια συνέντευξη φέρνει τα πάνω κάτω

13.11.2009
Αντιμέτωπη με έναν κίτρινο δημοσιογράφο "πιο κίτρινος δεν γίνεται" έρχεται η Κατερίνα Στικούδη. Στόχος του να τη φέρει σε δύσκολη θέση και να της αποσπάσει πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Θα αποδειχθεί άραγε δυνατός αντίπαλος για τον Μάρκο (Χάρης Ασημακόπουλος) ή τελικά δεν είναι αυτή που φοβάται τις αποκάλυψεις; Απαντήσεις στο επεισόδιο της Παρασκευής στην «Πολυκατοικία», που αναμένεται για μία ακόμη φορά ξεκαρδιστικό!

Αντιμέτωπη με έναν κίτρινο δημοσιογράφο "πιο κίτρινος δεν γίνεται" έρχεται η Κατερίνα Στικούδη. Στόχος του να τη φέρει σε δύσκολη θέση και να της αποσπάσει πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Θα αποδειχθεί άραγε δυνατός αντίπαλος για τον Μάρκο (Χάρης Ασημακόπουλος) ή τελικά δεν είναι αυτή που φοβάται τις αποκάλυψεις; Απαντήσεις στο επεισόδιο της Παρασκευής στην «Πολυκατοικία», που αναμένεται για μία ακόμη φορά ξεκαρδιστικό! Στην «Πολυκατοικία» του Mega εισβάλλει η Κατερίνα Στικούδη. Μετά τον «Έρωτα», τον «Σούπερ μπαμπά» και τους «Λατρεμένους γείτονες» δοκιμάζει για μία ακόμη φορά τις υποκριτικές της ικανότητες σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της σεζόν.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Μάρκος (Χάρης Ασημακόπουλος), θέλοντας να βοηθήσει τον Χρήστο (Νίκος Πουρσανίδης) να ανοίξει το δικό του γραφείο, πιάνει κρυφά δουλειά ως παρουσιαστής σε μια κουτσομπολίστικη εκπομπή. Έτσι, καλεί στο πλατό την Κατερίνα Στικούδη και ως επιθετικός-κίτρινος δημοσιογράφος της κάνει τη ζωή δύσκολη. Μήπως όμως δεν είναι αυτή που φοβάται τις αποκαλύψεις; Γιατί, όπως μάθαμε, το μεγάλο πρόβλημα το έχει ο παρουσιαστής, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να μάθει ο καλός του ότι βγαίνει στην τηλεόραση και μάλιστα στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Η Κατερίνα δήλωσε ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Mega: «Η εμπειρία ήταν εκπληκτική. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος, ενώ απόλαυσα τη συνεργασία με όλους τους συντελεστές. Επίσης, οι σκηνοθέτες, Βασίλης Θωμόπουλος και Σπύρος Μιχαλόπουλος, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και με βοήθησαν πολύ για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αυτή όμως είναι μόνο η αρχή για τη γνωστή παρουσιάστρια, αφού στα επεισόδια της «Πολυκατοικίας» που θα ακολουθήσουν θα τη δούμε και πάλι σε ένα ρόλο-έκπληξη. Και για όσους δεν το γνωρίζετε, θα συμμετέχει και στην ταινία «Απλά ερωτευμένη», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι στο αυριανό επεισόδιο της «Πολυκατοικίας» θα δούμε και τον Γιάννη Παπαζήση να υποδύεται έναν ακτιβιστή-οικολόγο, που διεκδικεί την καρδιά της Λουκίας (Βίκυ Λασκαράκη).

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ