Οι πεθερές ψάχνουν νύφες στον alpha

07.12.2009
Θα τους παντρέψει όλους φέτος ο Alpha με παπά και με κουμπάρο. Μετά τους αγρότες που βγήκαν στο γυαλί για να βρουν το ταίρι τους σειρά έχουν τώρα οι πεθερές, οι οποίες θα αναλάβουν δράση για να βρουν νύφες στους γιους τους!

Θα τους παντρέψει όλους φέτος ο Alpha με παπά και με κουμπάρο. Μετά τους αγρότες που βγήκαν στο γυαλί για να βρουν το ταίρι τους σειρά έχουν τώρα οι πεθερές, οι οποίες θα αναλάβουν δράση για να βρουν νύφες στους γιους τους! Στο νέο ριάλιτι, που έχει τον τίτλο «Who Wants to Marry my Son» και προβάλλεται με επιτυχία στο RTL, οι θανάσιμες πεθερές θα βλέπουν τις υποψήφιες νύφες και αφού θα τις περνούν από ψιλό κόσκινο, θα αποφασίζουν τελικά αν κάνουν ή όχι για τα καμάρια τους. Εδώ που τα λέμε, πάντως, αν τελικά προκύψουν ζευγάρια, οι νύφες θα έχουν ξεμπερδέψει μια και καλή από ένα μεγάλο μπελά, αυτόν της πεθεράς. Κι έτσι, ούτε γκρίνιες ούτε καβγάδες.

Τα παντρολογήματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο δεύτερο μέρος της σεζόν και οι υποψήφιες τηλεπροξενήτρες είναι πολλές. Ανάμεσά τους η Κατερίνα Ζαρίφη, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Καλομοίρα και η Ευγενία Μανωλίδου. Τα δοκιμαστικά έχουν ήδη γίνει και οι πληροφορίες θέλουν την πρώτη να έχει το προβάδισμα. Η τελική απόφαση, πάντως, αναμένεται να παρθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Η εταιρεία παραγωγής παρέδωσε τις κασέτες με τα δοκιμαστικά στους ανθρώπους του Alpha και αναμένει τώρα την απάντησή τους, για να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα.