Γιατί μας το κάνεις αυτό, κύριε Λάκη;

04.12.2009
Για δίμηνες διακοπές από την TV αναχώρησε την περασμένη Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος. Σε καμιά πολιτισμένη τηλεόραση του κόσμου δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο!

Για δίμηνες διακοπές από την TV αναχώρησε την περασμένη Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος. Σε καμιά πολιτισμένη τηλεόραση του κόσμου δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο! Αντίθετα, όλοι θα περίμεναν τα εορταστικά προγράμματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για να σκάσει το χειλάκι των τηλεθεατών με το χιούμορ του «εθνικού σταρ». Όμως, η ελληνική τηλεόραση της μιζέριας και της αρπακόλλας το επιτρέπει κι αυτό. Έτσι κι αλλιώς, από ετών έχουν καταργηθεί τα εορταστικά προγράμματα. Όσο για τον Ιανουάριο, είναι μήνας επαναλήψεων, αφού η διαφήμιση μκαι τις καλές χρονιέςμ είναι μηδαμινή.

Έτσι, ο Λάκης Λαζόπουλος θα επιστρέψει στο θέατρο για να ξαναπαίξει το «Βιοπαλαιστή στη στέγη» μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου μ μια παράσταση που πέρυσι δεν απέσπασε ούτε μία θετική κριτική από τους παροικούντες τη θεατρική Ιερουσαλήμ. Ωστόσο, άρεσε στο κοινό, γέμισε το θέατρο και έδωσε την ευκαιρία στον Λαζόπουλο να ξαναπατήσει το σανίδι, κάτι που λατρεύει ο καλλιτέχνης.

Ευτυχής, λοιπόν, ο Λαζόπουλος, ευτυχείς και ένα σωρό τηλεπερσόνες και πολιτικοί. Θα κάνουν γιορτές και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση και ο Αλέξης Κούγιας και η Μιμή Ντενίση αλλά και οι δημοσιογράφοι! Αλήθεια, τι μανία είναι αυτή φέτος του «εθνικού σταρ» με τους εκπροσώπους του Τύπου; Από εκπομπή σε εκπομπή και οι τόνοι ανεβαίνουν, και χαίρομαι ειλικρινά που κανείς από το δημοσιογραφικό συνάφι δεν ασχολείται ρεβανσιστικά. Ακόμη και όσοι καταπιάνονται με το gossip δεν αναφέρονται ή δεν γράφουν τίποτε για την προσωπική ζωή του Λάκη. Τοτέμ ο Λάκης. Ταμπού ο Λάκης. Μην αγγίζετε τον Λάκη. Αντίθετα, είμαστε έτοιμοι να πάθουμε από προχτές και κατάθλιψη. Λάκη, πού είσαι, Λάκη; Γιατί μας το κάνεις αυτό, Λάκη; Αχάριστε, Λάκη!