Πείτε τα κάλαντα με την Ελένη

22.12.2009
Συντροφιά με τον Θάνο Πετρέλη, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη θα πιει τον καφέ της η Ελένη Μενεγάκη την παραμονή των Χριστουγέννων.

Συντροφιά με τον Θάνο Πετρέλη, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη θα πιει τον καφέ της η Ελένη Μενεγάκη την παραμονή των Χριστουγέννων. Στην εορταστική εκπομπή που ετοίμασε μας περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις, αλλά και πολύς χορός και τραγούδι.

Ο φακός του ΛOIΠON βρέθηκε στα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», που θα προβληθεί την Πέμπτη 24/12 στις 10:00, και κατέγραψε όλο το παρασκήνιο. Δίπλα στο πιάνο θα μας πουν την πρώτη «καλημέρα» οι συντελεστές της εκπομπής, τραγουδώντας κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Λίγο αργότερα στο πλατό θα βρεθεί και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός αφήνει για λίγο την «Πολυκατοικία» και μιλάει για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά του, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα. Όταν μάλιστα η Άση Μπήλιου κάνει τις προβλέψεις της για την καινούργια χρονιά, η συζήτηση παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το κέφι φουντώνει όταν στο πλατό καταφθάνουν ο Θάνος Πετρέλης και ο Γιώργος Τσαλίκης, που φέτος εμφανίζονται μαζί στο «Starz». Οι δύο τραγουδιστές ερμηνεύουν μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες τους, ξεσηκώνοντας την Ελένη και την παρέα της. Ο χορός και το τραγούδι καλά κρατούν μέχρι και τη μία το μεσημέρι, που όλοι μαζί θα μας δώσουν τις ευχές τους για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων και θα μας αποχαιρετήσουν.